GTA

A GTA újkori részeiben már beépített lehetőség a kurvázás, de persze az sem mutat annyit, amennyit szeretnénk. Ezt az igényt elégíti ki az XXX verzió, ahol valamivel kevesebbet látunk a helyi alvilág működéséből, cserébe sokkal többet a szexből.

Mortal Kombat

A Mortal Kombatban feltűnő nők egytől egyik jó alakú nők és sportos férfiak, úgyhogy nem is lehetett kérdés, hogy a világnak szüksége van belőle egy pornófilmre is. A trailer kivitelezése egész egyszerűen parádés, a választható karakterektől kezdve a hangeffektekig.

Need For Speed

Mivel ennek a játéknak az égvilágon semmi jellegzetessége nincs azon kívül, hogy vannak benne drága autók, ezért egyszerűen össze lehet hozni belőle egy pornóverziót annyival, hogy kibérlünk egy ilyet. Itt például egy sportautó előtt teszi magávé egymást két lány.

Super Mario Bros

Ron Jeremy logikus választás a híres vízvezetékszerelő, Mario szerepére, hiszen van szakálla, és idétlen a mosolya. Ez épp elég hozzá, hogy összehozzon egy egész estés filmet Super Hornio Bros címmel. Testvérével, Luigival véletlenül kerülnek bele a játékba, ám itt mindenféle érmék gyűjtögetése helyett inkább a dugást választják.

Tomb Raider

Létezik egy egész estés Womb Raider című alkotás is, de az egy soft vonalon mozgó erotikus film. Szemben ezzel a szösszenettel itt, ahol kőkeményen megmutatják Lara Croftnak, mire gondol a számítógépen felnőtt populáció része már 1996 óta.