A Breaking Bad pornósított változatában az 1986-os, kalifornia születésű, barna hajú pornós játssza az egyik főszerepet Ron Jeremy, Kimberly Kane, Tasha Reign, Lexi Belle, Andy San Dimas és Chanel Preston mellett. Aniston 2009 óta pornózik, ez lehet számára a nagy kiugrás. Az életéről jóformán semmit nem tudni, a Twitteren mégis sokmindent megoszt. Feltehetően mint minden más pornós csajnak, neki is pénzre volt szüksége, és találkozott valakivel, aki segített munkát találni. Aztán a pornóhoz keveredett. Főleg leszbi, orál és arcraélvezést vállal, keményebb jeleneteket nem látni tőle. Aniston mára az LA Direct Models ügynökség egyik lánya, de nem nézett ki mindig így, mint ahogy most.

A 163 centis, lufimellű pornószínésznő maximum a mellméretében hasonlít a tipikus amerikai pornósztárokra, ezen a fotósorozaton például egészen olyan, mintha valamelyik hazai erotika parádé munkásnője lenne. Ehhez képest a Breaking Bad pornóverziójára egész szépen kihozta magából a legtöbbet.

A Breaking Bad XXX története szerint a középiskolai biológia tanárnál, Walter White-nál tüdőrákot diagnosztizál az orvos. A férfi aztán metamfetaminos kaját főz a családjának, és aztán mindenkivel, aki találkozik, dugni fog. Nővérke, takarítónő, rendőrök, csöcsök, leszbizés és még hármas is van a trailerben.