A kötöttáru-fetisiszták után gondolhatnánk úgy, hogy nincs olyan rajongótábor, amelynek érdeklődésén különösebben meglepődhetnénk, de van. A Fleshbot összeszedett tíz olyan amatőr

Szerintem

produkciót, amelyben van szex és dohányzás is, mert akad, akinek ez a szexi.

Mi itt alapvetően elfogadóak vagyunk, úgyhogy kevés (kóros) kivételtől (pedofília, zoofília, miegyebek) eltekintve semmilyen szexuális érdeklődésre nem mondunk csúnyát, de azt azért ne felejtsék el, hogy a dohányzás nagyon káros az egészségre. Így meg pláne.

Az első versenyzőnk cigizés közben veri ki a fiúja farkát, időnként nyalintva egyet rajta. Bár nagyon drukkoltunk, de egyszer sem hamuzott a combtövére.

A második videó főszereplőnője többször adja a száját a farokhoz, de egészen úgy viselkedik, mint akinek nem volt kedve orálozni, csak rászóltak, hogy tartsa már oda a nyelvét. Aztán csak rámarkol.

Utolsó kisfilmünk szereplői már aligha amatőrök, itt a legtöbb az akció. És az operatőr (szám szerint egy). A nő teljes erőbedobással orálozik, és le is tüdőzi a cigit. Amennyiben további hasonlókra is kíváncsi, itt nézelődjön, de nem biztos, hogy jó lesz. Mi szóltunk.