Ha jól látjuk a videóból, itt egy mosókonyhában elhelyezett darabról van szó, aminek a tetején kell belepakolni a ruhát. Egymás mellett van kettő, ezért akár egyszerre moshatjuk rajta a sötét és a tarka ruháinkat is, ami nagyban lerövidíti a mosásra szánt időt.

Hasonló elrendezésben található kettő, szintén felültöltős darab. Az előzőnél jóval modernebb szerkezetről van szó, amivel már első ránézésre is sokkal több programot lehet beállítani, és valószínűleg a vízzel is jobban spórol.

Nagyon irigykedünk a modern nyugatra, amiért ennyi mosógépre telik nekik. Harmadik szereplőnk az elöltöltős fajta, ami akkor praktikus, ha egy tágasabb mosókonyhával vagy fürdőszobával rendelkezünk, és be akarjuk építeni a pultba. Ha ezt választjuk, jóval többet kell hajolgatnunk a ruháinkhoz, amibe könnyen belefájdulhat a derekunk.

Magyarországon valamiért nem eresztett gyökeret, de sokan teljesen feleslegesnek érzik a saját készülék vásárlását, ezért inkább fizetős mosodákba járnak. Itt több gép is van, amiket némi fémpénz ellenében használhatunk. Így nem kell soha attól félnünk, hogy tönkremegy szeretett masinánk, viszont biztosan nem leányálom a használt alsóneműinket cipelni az utcán.

A Roncsfilmben is felbukkanó Hajdu márkájú mosógépek egyik fő jellegzetessége az ugrálás a centrifuga közben. ami miatt nagyon kell rá figyelni, hogy mennyi ruhát helyezünk bele, hiszen ha túltöltjük, katasztrófa sújtotta területté változtatja a fürdőszobánkat. Cserébe elnyűhetetlen darab, nem véletlenül találkozhatunk vele még mindig több háztartásban.