Korábban megmutattuk, hogy még az AVN-díjas pornószínésznők is mennyire nevetségesen és szürreálisan tudják előadni az orgazmust a kamerák előtt, most pedig olyan felvételeket gyűjtöttünk össze, ahol valódi orgazmust produkálnak a szereplők.

Még a sokat tapasztalt férfiakat is át lehet verni a színleléssel, ha az általános jeleket adja elő a nő. A lábfej megfeszítésére, a mellbimbó megkeményítésére, lihegésre, szapora légzésre, stb. mindenki képes, ám vannak olyan dolgok, amiket lehetetlen csak úgy produkálni. A csikló a kielégülésre például jópárszor erőteljesen összerándul, közvetlenül az orgazmus előtt teljesen visszahúzódik a bőr alá, ezt utánozni nem lehet semmivel. A hüvely ritmikus táncba kezd, aminek célja egyébként az, hogy serkentse a farkat az elmélyedésre. Ezt lehet szimulálni, de aki legalább már egyszer látott valódi orgazmust, meg tudja különböztetni az orgazmus okozta hüvelyrángást  a szimpla hüvelygimnasztikától.

1. Szőke lány hanyatt fekve maszurbál egy segédeszközzel. Tök szépen látszódik, ahogyan a hüvelye rángani kezd, még a gáton is észre lehet venni az orgazmus jelét. Aránylag csendesen élvez el, így is lehet, nem mindenki kaparja a falat közben.

2. Szépen lüktet a barna hajú főszereplőnek is a puncija, aki azt az elméletet is megdönti egyből, hogy orgazmus előtt eszeveszetten lihegni szoktak a nők. Sokan ugynis pont hogy visszatartják a lélegzetüket.

3. Aranyosan, minden felesleges dráma nélkül élvez ez az alábbi videó szereplője is egy vibrátor segítségével. Esetében még a végbélnyílása is összerándul az orgazmus hatására.

4. Újabb szője csaj vibrátorral, aki ki is ereszti a hangját rendesen, mint egy igazi pornószínésznő, de neki legalább valódi az orgazmusa.

5. Az ötödik videó az internet egyik kedvence, ahol fullba mutatják a nő punciját. A felvételen csodálatosan lehet látni az utánozhatatlan dolgot: amikor a csikló visszahúzódik a bőr alá és rángani kezd.