A véletlen hozta úgy, hogy egy prostituálttól a szerkesztőségünkhöz került egy komplett árajánlat, ami árral együtt tartalmaz mindent, amit a szexmunkás vállal. A szöveg láttán azért megnéztük, hogy nem kamu-e az alábbi levél, kiderült, hogy a nő létezik, tényleg úgy hívják, ahogy, és nem mellesleg munkanélküli jó ideje. Telefonszámot és képet is kaptunk az e-mailhez, de ezt a személyiségi jogok miatt nem tesszük közzé. Minden mást igen, íme.

Szia kedves.

Sima ruhában levő takarítás: 1000.- forint / óra. Ablakpucolás csak itt van plusz költséggel.

Erotikus takarítás fehérneműben: 2000.- óra. Itt nincs ablakpucolás.

Erotikus takarítás meztelen: 3000.- óra. Itt nincs ablakpucolás.

Kocsi esetén a pénzt a műszerfalra kell kikészíteni. Lakás esetén jól látható helyre. Dolgunk végeztével rakom el a pénzt.

A látott hirdetésem amire írtál, anyagi vonzatú. Ahogy a hirdetésemben is szerepel, a helyet Neked kell biztosítani. Ezzel kezdtem. Csak és kizárólag menni tudok. Ergo csak kocsidban vagy nálad alkalmas a viszony. Csak ezen a két helyen vállalom. Emailre nem válaszolok.

Csak Budapesten tudok menni. VIDÉKRE CSAK AKKOR megyek, ha viszel és hozol. Ugyanis nem vagyok hajlandó feleslegesen utazni, és utazásra pénzt kidobni. Annyit nem ér senki. Pórul járni viszont nem kívánok.

Megfelelően, felnőtt ember módjára értelmezd az alábbi két mondatot: Csak azután legyen ötösöd, miután velem voltál a következő alanti
feltételekkel. Ezt csak egy jó kívánság. :)


Több képem nincs, meztelen meg főképp nincs a visszaélések végett. Nem ismerjük egymást, nem vagyok beléd szerelmes, hogy a bizalmam meglegyen irántad a meztelen képekkel kapcsolatban. Sajnálom, ha nem jó, akkor tovább állsz.

163cm és 90kg vagyok. Mellbőségem 85D, 34 éves vagyok. Duci vagyok, nem csúszok ki a férfi kezei közül. Kérlek akkor keress, ha szereted eme típusú nőt, akin tényleg van mit fogni, és van úszógumija.

Cumi: 4000.-/fél óráig. Végig megy gumi nélkül, egy élvezetig. Számba vagy mellemre való egy élvezés van. :) Ha jóízű, akkor le is nyelem. De ez a Te táplálkozásodon múlik, milyen ízed van a farkadból kijövő dolognak. :)

Normál szex díja: 6000.- forint/ óra. Ebbe bele tartozik a normál szeretkezés, az orál végig gumi nélkül, a mellszex, prosztata masszás... Akár többször is. Ebbe az árkategóriába a popómat csak egyszer lehet egy órában igénybe venni cumi előjátékkal, de mást mellette nem lehet. A nunim csak gumival veheted igénybe, Más esetben 30.000.- esetleges abortuszdíj. Ugyanis az általános iskola 8. osztályában a biológia órán tanultad, hogy a péniszedből váladék mellett ondó is jön ki. És még véletlen bakit sem akarok, nemhogy kölyköt tőled.

Sado-mazo díja: 10.000.- forint/óra. Természetesen ebbe *nem tartozik bele a 4 órán túl maradandó külsérelmi nyom és a szúrkálás okozása*.

Izgat:
Alázás, Anális játékok, Anális sex (adni), Anális sex (kapni),
Beöntés, Bezárás, Bőr, Borotválás, Büntetések, Csiklandozás,
Dildók, Doktor fétis, Erényöv, Etetés, Fehérneműk, Fejés, Fóliázás,
Gangbang, Gumi, Kaloda, Kereszt, Kínai golyó, Kötözés, Láncok, Latex, Masszázs, Maszkok, Maszturbáció, Mazochizmus, Mellbimbók, Nyakörv, Ökölszex, Orális szex (adni), Orális szex (kapni), Segédeszközök, Szadizmus, Szembekötés, Szerepjáték, Transzvesztizmus, Vákuum, Vibrátorok


Nem izgat, de csinálhatjuk:
CBT, Cipő fétish, Cross-dressing, Csípés, Csipeszek, Deres, Dominancia, Elektroszex, Fájdalom, Farmer, Fenekelés, Fenéknyalás, Gyertya, Hajhúzás, Harisnya, Lábimádat, Légzés-kontroll, Mellkínzás, Menstruáció, Mocskos beszéd, Nyílvános szex, Pelenkázás, Piercing, Pisi, Pofonok, Prosztatamasszázs, Tollak, Tűsarok, Vér

Fél óra az itthoni elkészülési időm, és plusz a bkv-val való utazási időre számítani kell esetemben.

Az orálnál nem jár a kezem, a tövénél fogom meg a farkad. Csak a szám, és a nyelvem munkálkodik. Nunim és a csiklóm rettentő érzékeny, könnyen nedvesedik.

Hétvégén, ünnepnapokon és egyéb időben CSAK MEGBESZÉLÉS ALAPJÁN vagyok elérhető.
Hétfőtől péntekig vagyok, 9:00-től 22:00-ig, de csak 19:00 óráig megyek megyek házhoz.

Nem ülök egész nap a gép előtt, ergo ha szeretnél valamit, telefonon előbb elérsz. Nem tudok sem hívni, sem sms-t küldeni a telefonról. Nincs rajta szándékosan pénz.