horoszkóp
18

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Nosztalgiázzunk VV Pandora pornójával!

2014.01.10. 21:55 Módosítva: 2014-01-10 21:55:07

Térjünk vissza egy kicsit 2003. december 28-ra. Ez volt az a nap, amikor a karácsonyból felébredve egyből megkaptuk a Való világ harmadik szériájának legelső beszavazó show-ját, aminek köszönhetően az akkor 21 éves Németh Judit jutott be, aki egyszerűen csak Pandora néven futott be. Pandorának igazából semmi komoly szerepe nem volt a villában, mindösszhe 51 napot töltött bent, de azalatt olyan történt, amire az addigi VV-k történetében még nem volt példa: kiderült, hogy van egy pornófilmje. Nem sima meztelenkedés vagy erotikus fotózás, hanem tisztességes hardcore pornó, anállal, és természetesen a végén elmaradhatatlan blowjobbal. Sokak szerint itt egy új időszámítás kezdődött, hiszen szinte elvárás lett, hogy valami hasonló kiderüljön a realitykbe került nímandokról. Köszönjük neked ezt Pandora, akármit is csinálsz manapság!

Fekete szakáll nyomában

Florida, Kuba, Mexikó, Dominika most Önre vár!

India és az Aranyháromszög

Sok-sok napsütés, csodálatos alpesi táj és lélegzetelállító látványosságok – Karintiában megtalálható minden, ami egy jól sikerült üdüléshez szükséges.