A férfiak egyik ideáltípusát, a szőke, nagymellű nőket minden kétséget kizáróan a pornónak köszönhetjük, hiszen őket szerepeltették leggyakrabban a képernyőn. Mára már feketéből, vörösből, barnából is vannak bőven mindenféle műfajban, úgyhogy ha nincsenek kategorizálva a videók, nem is olyan könnyű szőke, nagymellű nőkre bukkanni. Most összegyűjtöttük a legnépszerűbbeket ebből a típusból a MILF-től a tiniig. 

Diamond Foxxx

Az amerikai pornószínésznő 1973-ban, egy katonai bázison született és nőtt fel, katona szülők gyerekeként. Később a haditengerészetnél kezdett el dolgozni, ám 2004-ben beszippantotta a pornóipar. Egy év alatt több mint 40 filmet forgattak vele, az 2005-ös év egyiknagy kedvence volt, elég széles a palettával: találhatunk róla szóló, leszbi és anális jeleneteket is. 

  

Gina Lynn

Az 1974-ben született Gina Lynn a tipikus pornókarriert futotta be: először csak bárokban vetkőzött, majd egyre keményebb műfajt is bevállalt. 25 évesen szerepelt először felnőttfilmben, azóta pedig több mint 500 film fut a neve alatt. Lynn AVN - díjat is bezsebelt már az iparban, a FAME szerint az egyik legjobb seggű pornós, és egyszer az egyik Eminem-videóban is szerepelt. 

Jesse Jane

Az egyik legsikeresebb szőke, nagymellű pornószínésznő Jesse Jane, aki pályafutása alatt már mindent elért, amit ebben a szakmában el lehet érni. Jane 2003-ban robbant a köztudatba, azóta pedig ő a filmrendezők álma, megszámlálhatatlan mennyiségű díjakkal. Szép testére nemcsak a pornószakma figyelt fel, a csaj szerepelt már a Maxim és az FHM címlapján is. 

Jodie Starr

Jodie Starr német származású pornószínésznő, 1988-ban született. Az ő műfaja leginkább a szólózás és a leszbikus jelenetek. 

Julia Ann

Julia Ann egy igazi MILF, aki 1969-ben született Kaliforniában. Profi sárbirkózóként kezdte, majd 1993-ban egy leszbikus jelenet által csöppent a pornóiparba. Rajongóival hivatalos oldalán keresztül tartja a kapcsolatot. 

Kagney Linn Karter

Az 1987-ben született Linn Karter Kaliforniában sztriptízelt, amikor felfedezte a pornószakma.2008-ban. Azóta csaknem 200 filmet forgattak vele, és 2010-ben AVN-díjat is kapott. Kislányos arca miatt még mindig a tini-kategória egyik kedvelt alakja.