A legjobb indiai pornószínésznők és a legnépszerűbb orosz pornósztárok után most összegyűjtöttük a legkelendőbb német csajokat is. Legtöbbjük Los Angelesben futott be. 

Amy Reid

Az 1985-ben született pornószínésznő egy éves volt, amikor családja úgy döntött, Németországból Kaliforniába költöznek. Amy Reid így Amerikában nőtt fel, ott folytatta egyetemi tanulmányait is, amit abbahagyott a pornózás kedvéért. A csaj AVN-díjas, a legjobb anális jelenetért kapta meg az elismerést. 

Anna Nova

Anna Nova 1975-ben született, Berlinben nőtt fel. 18 éves korában kezdett el sztriptízelni egy bárban, innentől pedig egyenes út vezetett a pornóig. Első munkái még Európában voltak, aztán az Egyesült Államokba került, és ott is ragadt, amikor rájött, hogy Amerikában jóval több pénzt kap a pucsításokért. Nem egy válogatós fajta, szinte minden kategóriában láthattuk már. 


Sexy Blonde In Stockings Gets Fucked. This video is offered free from porn.com

Annette Schwarz

Szintén Európában kezdődött Annette Schwarz karrierje is, ő 1984-ben született Németországban. A szőke pornószínésznő állítólag azért kezdett el a kamerák előtt szexelni, mert nimfomániás, és így lehetősége nyílt minél többet szexelni. 


Annette Schwarz brought to you by PornHub

Briana Banks

Az 1978-ban született Briana Banks az egyik legkelendőbb pornószínésznő az interneten, több száz filmet forgattak már vele. Ő hétéves volt, amikor családja Los Angelesbe költözött Németországból. Először titkárnőként dolgozott, de hamar rájött, hogy az nem túl kifizetődő meló, így először csak modellkedett, majd beszippantotta a pornószakma. Nevét amúgy a szupermodell Tyra Banks után választotta. 

Franziska Facella

Franziska Facella 13 éves korában Jenna Jameson hatására kijelentette, hogy pornósztár lesz belőle. Az 1989-ben született csaj 2008-ban meg is valósította az álmait, és bár nem olyan kelendő, mint példaképe, azért az ő neve is eléggé ismert a pornóiparban. 

Katja Kassin

Az idén 35 éves Katja Kassin elég termékeny: több mint 600 filmben szerepelt már. A német pornószínésznő a főiskola mellett pincérnőként dolgozott, onnan csábította el valaki aktmodellnek, ahol felfigyelt rá a pornószakma is. Egy-két európai film után Los Angelesbe költözött, ott ment férjhez egyik kollégájához, egy férfi pornóshoz.