A legjobb német és a legjobb indiai pornószínésznők után most összegyűjtöttük a legnépszerűbb francia származású pornósokat. Az ő nevükre keressen rá az interneten, ha a csigazabálók kedvenceire kíváncsi: 

Angela Summers 

Az 1964-ben született Angela Summers nem egy mai csirke, de az egyik legközkedveltebb francia származású amerikai pornószínésznő. A Stella Blue névvel is tevékenykedő szexmunkás 1990-ben debütált Kaliforniában, és összesen 115 filmben szerepelt 2000-ig, amikor sajnos befejezte a pályafutását. 

Axelle Mugler

Axelle Mugler 1983-ban született és 2002-ben csöppent bele a pornóiparba az análpápa, Pierre Woodman kezei alatt. Nem is kellett sok idő ahhoz, hogy befutott pornós váljon belőle, és természetesen az análjelenetek mentek neki a legjobban. 

Clara Morgane

Az 1981-ben született Clara Morgane pornópályafutása előtt több mint negyven magazin címlaplánya volt, többek között a Penthouse magazin 2002-es májusi számának is. A csaj egyébként nemcsak a felnőttfilmek világában lett híres, hanem a popszakmában is, ugyanis énekesnő lett belőle. 

Helena Karel

Helena Karel idén töltötte a 34-et, úgyhogy már MILF-nek számít a szakmában. A jogi diplomával is rendelkező pornószínésznő Európa egyik legjobban fizetett pornósa. 2005-ben ment férjhez Las Vegasban. 

Natasha Nice

Orosz hangzású neve ellenére Natasha Nice is francia származású. A pornószínésznő 1988-ban született, majd három éves korában Los Angelesbe költözött családjával, ahol egy francia iskolába járt. Az egyik legsikeresebb európai pornós, több AVN-díjat is bezsebelt már tehetségével.