Ha a hűvönek tartott angolok után (akik valójában nem is hűvösek, nézzen csak rájuk) forró latinákra vágyik, hát megteszünk minden tőlünk telhetőt. Összegyűjtöttük a legjobb brazil pornószínésznőket, ők öten a legkeresettebbek: 

Anita Ferrari 

Latifah Aludra, Anita Ferria, Annita Ferrari és Anita Ferrazként is rá lehet bukkani az egyik leghíresebb brazil pornósra, Anita Ferrarira, aki 1985-ben született Sao Pauloban. A csaj 2004 óta szerepel felnőtt filmekben, és jó sok hardcore jelenetben mutatta már meg tehetségét hol szőkén, hol barnán.  

Camryn Kiss

A feltűnően zöld szemű Camryn Kiss 1987-ben született és 2007-ben rukkolt elő első produkciójával. Több mint ötven filmen van túl, és az egyik legnépszerűbb a tini kategóriában. 

Hot Wife Rio

Hot Wife Rio 1977-ben született, vagyis már bővel a MILF kategóriába sorolhatjuk. Róla azt érdemes tudni, hogy inkább az amatőr pornószakma lelkes, de annál ismertebb alakja, aki saját honlapján gyűjti a rajongókat és tartja a kapcsolatot velük. Ide kattintva csekkolhatja is. 

Monica Mattos

Az 1983-ban született Monica Mattos 2003-ban kezdte pályafutását szülőhazájában, Brazíliában, ám két évvel később az Egyesült Államokba költözött, hogy ott váltsa valóra az álmait. Úgy tűnik, sikerült is neki, világszerte ismert a neve a szakmában, az egyik legkeresettebb és legjobban fizetett latina. 

Paola Rey

Az idén 33 éves Paola Rey szintén az USA-ban kötött ki, miután Brazíliában elkezdődött a pornókarrierje. Rey több mint száz filmet forgatott eddig, kedvence pedig az anális jelenet, ami szinte minden filmjében meg is jelenik.