A legjobb szőke, nagymellű pornósok után most azoknak akarunk kedvezni, akik a barna nagymellűeket szeretik. Van köztük magyar csaj is, íme: 

Aletta Ocean

Az 1987-ben született Varga Dóra, alias Aletta Ocean 2007-től kezdett pornózni akkori pasijának köszönhetően, aki a pornószakmában a kulisszák mögött dolgozott. Ocean több mint 100 filmben szerepelt eddig, mellei dupla D-sek, és egyéb testrészei is átestek már plasztikai műtéteken. 

Audrey Bitoni

Az amerikai származású színésznő 1986-ban született, és 2006-ban döntött úgy, hogy pornózással szeretne foglalkozni. Két évvel később már AVN-díjat kapott, mint a legújabb felfedezettje a szakmának, sikere pedig azóta is töretlen. 

Devon Michaels

Devon Michaels 1970-ben született Chicagoban. A csaj egyetemet végzett, tanulmányai mellett erotikus táncolással kereste meg a kenyérre valót. Aztán ő is rájött, hogy a pornóval több pénz jön a házhoz, ráadásul utazhat is a világban. 1995-ben kezdett el felnőtt filmezni, cirka 90 produkcióban látható. 

Gianna Michaels

A Gianna Rossi, Becky nevekkel is futó pornósztár először fotómodell volt, onnan csöppent a pornószakmába. 1983-ban született és pályafutása alatt eddig több mint 250 filmet forgattak vele. Négyszeres AVN-díjas, ami azért nagy elismerést jelent. 

Mason Moore

A széttetovált Mason Moore 1985-ben született Kaliforniában. 17 évesen meghamisította a személyi igazolványát, hogy sztiptízelhessen egy bárban. Húsz éves volt, amikor leforgatták vele az első pornófilmet, egy leszbikus jelenete volt. Aztán három évre eltűnt, visszatérte után azonban többször is tarolt a szakmai díjátadókon.