Taylor Hayes egy 1975-ben született amerikai pornósztár. Ha eddig még soha életében nem látott pornót, mégis ismerősnek tűnik, nem lehet véletlen. A csaj arról ismert, hogy nagyon hasonlít Cindy Crawford modellre.

Hayes tizenéves korában nagy rajongója volt a Gazdagok és szépek című amerikai szappanoperának, és ebből a sorozatból, a Hunter Tylo által játszott fiktív karaktertől kölcsönözte a nevét.

A pornós alkoholista, csonka családban nevelkedett Ohió külvárosában. Az általános iskolai és középiskolai éveiben Dallas külvárosában járt iskolába, majd a Newman Smith High School-ba Carroltonban, Texasban. Az iskola befejezése után a Cabaret Royale sztriptízbárban dolgozott, majd 1994-ben szerepelt a Penthouse-ban, mert megnyert egy tehetségkutató versenyt. 1995 elején kidobta az akkori barátja (aki arról híres, hogy egy dallasi milliomos), úgyhogy Las Vegasba költözött, ahol egy helyi pornogáf író/szvinger párral élt együtt.

Amikor 1996-ban Los Angelesbe költözött, egy felnőttfilmes stúdiónál, a VCA Picturse-nél kezdett el dolgozni. Pár pornófilm után otthagyta a stúdiót, és Adam Glasserrel (ismertebb nevén Seymore Butts-sal) állt össze, és miközben beindult a karrierje, több olyan videóban szerepelt, ami kiemelte az érdeklődését az anális játékok iránt (különösen a popsinyalást és a fenékből a szájba verziót).

1997-ben a Vivid Entertainmenttel írt alá szerződést, több tucat videót készített, és kétszer kapta meg a Legjobb női előadó címet Las Vegasban az AVN-en. Hayes mellnagyobbítást és zsírleszívást is végeztetett ebben az időszakban. A vivides szerződésével párhuzamosan kapott egy szerepet a Playboy TV-ben, Jenna Jamesonnal és Briana Bankssal szerepelt a dél-franciaországi Vanity Fair magazinban.

1996-ban született egy fia, egy évvel később szakított a gyerek apjával, ebből egy keserű és hosszú gyermekelhelyezési per kerekedett. 2002-ben Hayes visszavonult a felnőttfilmektől.

Az AVN magazinban megválasztották minden idők ötven legjobb pornósztárjai közé, de sikertelenül próbálkozott a mainstream filmszerepekkel. Miután elhagyta a Vividet, 2003-ban az Evil Breed: Samhain legendája című, B-kategóriás moziban kapott szerepet, de nem futott be.

A 90-es évek végén Taylor kábítószerproblémákkal és evészavarokkal küzdött, majd egy másik gyereknek adott életett, szintén házasságon kívül. Nem sokkal utána jelentette be, hogy visszatér a pornó világába.