Egy kicsit elege van már a kiöregedő és a MILF pornószínésznőkből? Van egy jó hírünk: mindig van vérfrissítés a szakmában. Össze is szedtük a fiatal húsokat a szakmából, van köztük egy magyar lány is, aki bárkivel felveheti a versenyt. 

Amai Liu

Az amerikai származású Amai Liu (aki Amai Lui, Miss Amai és Tiny Tabby néven is fut) 1990-ben született és 18 évesen debütált a pornóiparban egy leszbikus filmmel. Az ázsiai felmenőkkel rendelkező pornószínésznő eddig nem sok, mindössze 50-60 filmben szerepelt, de hatalmas kedvenc a tini kategóriában. 

Abbie Cat

Figyelem, Abbie Cat magyar származású pornós, de az egész világ ismeri. Az 1989-ben született pornós 2009-ben kezdett el felnőtt filmezni, és hamar sokak kedvencévé vált a formás, vékony testének, na meg a tehetségének köszönhetően. Alig 20 filmen van túl. 

Amia Miley

Az 1990-ben született csaj 19 évesen döntött úgy, hogy inkább pornózással foglalkozik, mint tanulással. Igaz, eleinte ő is a soft pornóval próbálkozott, de hamar beszippantotta a hardcore. Több mint ötven filmet forgatott eddig. 

Ashlynn Rae

Ashlynn Rae 1989-ben született amerikai származású pornószínésznő, aki szintén 19 évesen forgatta le első filmjét. A fiatal felhozatal közül az egyik legszebb arcú csajnak tartják a szakmában. Több mint 70 filmben szerepelt eddig, állítólag nem a pénz vezérli, hanem az élvezet. 

Tanner Mayes

Elég jó csaj Tanner Mayes is, akit Evangeline névvel is lehet keresni az interneten. 19 éves kora óta szerepel felnőtt filmekben, az iparban azért szeretik annyira, mert nem egy válogatós lány, mindent bevállal. Leginkább gangbang kategóriában szokott nagyokat alkotni.