Korábban bemutattuk a legjobb japán pornószínésznőket, most pedig megmutatjuk, mely kínai csajokért van odáig a szakma, kik a legnépszerűbbek és a legkeresettebbek az interneten:

Annabel Chong

Annabell Chong 1972-ben született szingapúri pornográf színésznő, aki 22 évesen A világ legnagyobb gangbangje című filmmel vált híressé, amiben állítólag 251 férfival szexelt 10 óra alatt. (Egyes hírek szerint az aktus valóban 251 volt, de ezt 70 pasival érte el, akik közül többel több alkalommal szexelt.) A pornós 2003-ban vonult vissza, miután pályafutása utolsó éveiben leginkább BDSM filmeket forgatott.  

Mai Lin

Az idén 60 éves Mai Lin az 1970-es évek közepétől egészen az 1990-es évekig volt aktív és igen népszerű ázsiai pornószínésznő. Több mint 160 filmben szerepelt ez idő alatt, 2011-ben pedig a Complex magazin "minden idők legjobb ázsiai pornószínésznője" listáján a tizenegyedik helyen szerepelt. 

Evelyn Lin

A kínai pornószínésznő 1987-ben született és 4 éves volt, amikor szüleibvel együtt Los Angelesbe költöztek Kínából. Karrierje a pornóban nem valami szépen indult, mivel egy fotós átverte, ám az első forgatáson rájött, hogy nagyon tetszik neki a kamera. Állítja, egyik pasija sem tudott lépést tartani vele a szexben, ezért is kezdett el pornózni, hogy minél jobban és többször ki tudjon elégülni. 

Avena Lee

Avena Lee 1982-ben született és 2002-ben lépett be a pornóiparba. Több mint 150 filmet jegyeznek a nevével, fő szakterülete az orál. Las Vegasban találta meg a számításait, legfőbb ismertetőjele a tetoválása. 

Kobe Tai

Az 1972-ben született Kobe Tai-ban nemcsak kínai, de japán vér is csörgedezik. 24 évesen kezdett el pornózni és több mint 70 filmben kapott főszerepet. 1996 és 2006 között felesége volt Mark Davis pornószínésznek. Ő első helyen végzett a Complex magazin "Az ötven legjobb ázsiai pornószínésznő" listáján 2011-ben.