horoszkóp

Muffin

A Velvet szexblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Íme a pornó aranykorából Juliet Anderson

2013. július 21., 19:40 Módosítva: 2013-07-21 19:40:54
1

Juliet Anderson 40 éves korába kezdett el pornózni, 1938-ban született Kaliforniában, 2010-ben halt meg az otthonában, 71 évesen. Juliet Anderson a pornó aranykorában, a nyolcvanas években lépett be a felnőttfilmesek közé, nagyon gyorsan híres lett, filmjeiben mindig a telhetetlen idősebb nőt alakította, aki képtelen betelni a testi örömökkel. A pornószínésznő 1978-tól 2001-ig pornózott kihagyással, összesen 141 filmet jegyeznek a nevén. Párkapcsolati tanácsadóként és masszázs terapeutaként is dolgozott, a kilencvenes években visszatért a pornóhoz.

A pornónagyinak kalandos élete volt, jazz trombitás apja és színésznő anyja mellette művészeti iskolákba járt, rövid ideig házas is volt, de házassága hamar tönkre ment. A következő 18 évet azzal töltötte, hogy idegen diákokat tanított angolra, de dolgozott például Finnországban rádióa producerként. Karrierje akkor kezdődött, amikor jelentkezett a hetvenes években Alex de Renzy pornós producer hirdetésére. Szerepet kapott a Pretty Peachesben, ahol a szerep szerint Peg nénit játszotta – így ragadt rá a név. Pornográf magazinokban szerepelt, telefonszex hálózaton dolgozott, nagyban nyomta az ipart. A super 8mm kamera megjelenésével együtt beindult a pornós karrierje, Alice Rigby, Judy Callin, Ruby Sapphire, Judy Carr, Aunt Peg, Judy Fallbrook és Judith Anderson néven is forgatott. 1984-ben úgy döntött, véget vet a karrierjének, Észak-Kaliforniába költözött, ahol masszázs terapeutaként és párkapcsolati tanácsadóként dolgozott. 1995-ben aztán ismét visszatért, akkor már rendezőként és producerként is, nemcsak színésznőként. 1998-ban 50 feletti párokat filmezett, pornófilmjében az Ageless Desire-ben igazi ötveneseket vett fel, ahogyan szeretkeznek. 2009-ben már biztosan nem dolgozott a felnőttfilmekben, négy macskájával együtt élt Berkeley-ben. Holttestére 2010-ben talált rá egyik barátja, aki aznap a szokásos kezelésre vitte volna Anderson – a nő Crohn-betegségben szenvedett. Az egykori pornólegenda az ágyában halt meg, semmi szokatlan vagy különös nem volt a szobájában, ami idegenkezűségre utalt volna. Juliet Anderson bekerült a legendák közé, a pornós hírességek falára is például, de a San Francisco-i Szexközpontban emlékművet is kapott.

Klasszikus: Jenna Jamesont a vécén ujjazzák

2013. július 20., 19:02 Módosítva: 2013-07-20 19:40:29
4

Néha olyan jó az extrémebbnél extrémebb ötletből forgatott filmek után valami alaphoz nyúlni, és például elcsodálkozni rajta, hogy Jenna Jameson milyen baromi jó nő volt pályája csúcsán. A pornószínésznők archetípusa az alább megtekinthető videóban egy étterem vécéjén gabalyodik bele barátnőjébe Brittany Andrewsba, hogy aztán a lehető legpóriasabb körülmények között élvezzenek egy nagyot. Ez a vécés jelenet valami olyasmi a pornóiparnak, mint a Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band a zenének: mindenki szarásig hallgatta már, ritkán kerül elő, de akkor jó megkönnyezni kicsit a dicső múltat.

Heti póz: elgondolkodva

2013. július 19., 19:34 Módosítva: 2013-07-19 19:34:51
2

Az eheti szexpózban a férfi és a nő is furcsa pózban van, a férfi térdel az ágyon, aztán leül a lábaira. Lábai között a nő oldalt fekve fekszik, egyik karjával támaszkodik a fejére – ide kattintva megnézheti, szóról szóra olvasva sokkal bonyolultabbnak tűnik a póz, mint amilyen valójában. Úgy kell az egészet elképzelni, mintha csak épp meztelenül beszélgetnének, kinek milyen napja volt, aztán hirtelen vágytól beindulva, egymásnak esnek. A férfi tehát a lábain ül, az előtte fekvő nőbe behatol, a ritmust pedig a nő egyik lábával diktálja – ez az, amit a kezében tart. Annyira egyszerű a póz, mint amilyen például a szemtől szemben, lábat felrakva. Lehet variálni párnával az eheti szexpózt, ha megunták, akkor elég könnyen lehet váltani a kutyapózra.

A szexpóz hangulatához az alábbi fekete-fehér pornót találtuk a legalkalmasabbnak, az alábbi jelenetben kocsiban lovagol a nő a férfin. Ezt is javasoljuk kipróbálni a harminc fokos nyári hétvégére.

Sushi helyett orált ad a vendéglő

2013. július 18., 20:41 Módosítva: 2013-07-18 20:41:16
21

Mindig csodálattal figyeljük, mi minden pattan ki Japán pornósainak a fejéből. Néha az az érzésünk, hogy ezeknek az embereknek sikerül azon a szinten tartaniuk magukat, amikor a fiatal fiúk minden lyukra azt hiszik, hogy pina, de még talán a legdebilebb koratinédzsernek sem jutott volna eszébe a sushi-éttermek ilyen jellegű felhasználása. Ezeken a helyeken ugyebár egy szalagon mennek körbe az ételek folyamatosan, és amit kívánunk, azt le is vehetjük róla. Na ezt oldották meg úgy, hogy a szalagra egészen hihetetlen mozdulatokkal térdelő nőket pakolnak a kedves vendégnek, akinek mindössze annyi a dolga, hogy felálljon a pultra, és odatartsa a farkát az arra járóknak. Valószínűleg akkor éri el a videó a csúcspontját, amikor a kelet-ázsiai szokásoknak megfelelően kikockázott pöcsöt csak az arcokhoz ütközteti hősünk. A legnehezebb azt elképzelni, hogy ezt valaki inkább tartja erotikusnak, mint viccesnek, de hát mégiscsak a bukkake hazájáról beszélünk.

Megdugni a lányunk barátnőjét

2013. július 17., 18:52 Módosítva: 2013-07-17 18:52:34
33

Vannak olyan pornós témák, amiket még a legnagyobb freakek is csak félve kaparnak elő. Ilyen például az, hogy egy középkorú apa elcsábítja a lánya pajkos kedvű barátnőjét. Az Amerikai szépség című film egyik alapkonfliktusa után persze annyira nem ciki bevallani, hogy egy 18 évet épphogy betöltő lány azért lehet borzasztó vonzó, úgyhogy a pornóipar is gyorsan rátalált a témára. A megnyugtató érzés az, hogy ezek a lányok már rég nem gimnazisták, és nem csak azért, mert a legnagyobb részüket idő előtt kirúgták. A bemutató videóban a lány barátnője komoly méretekkel rendelkező apja után megy a vécére. A film arra nem ad választ, hogy miért nem tűnt fel a kanapén hagyott barátnőnek, hogy a kurvás spanja már 20 perce pisil, de hát ettől olyan szép műfaj ez.

Amatőrpornóztak a San Franciscó-i gyorsvasúton

2013. július 16., 21:46 Módosítva: 2013-07-16 21:46:39
4

Igazán jó videó került fel a San Franciscóban található gyorsvasút egy átlagos hétköznapjáról. Az egyik utas észrevette, hogy valami nagyon furát csinál két társa, és hát hogy, hogy nem, dugtak – írja a Gawker. Ráadásul nem is szemérmesen, hanem a lehető legkevésbé sem törődve azzal, hogy egy ilyenen amúgy mások is utaznak. A legjobb az, hogy egyúttal amatőr pornófilm is lett belőle, hiszen az egyik utas megörökítette a kalandot, de még ez sem érdekelte túlzottan a szereplőket, sőt, a férfi jól láthatóan még rá is mosolyog az operatőrre. A pontos körülmények még ismeretlenek, de van olyan találgatás is, ami szerint a pár unokaöccse kamerázott, és akkor ez tényleg amatőr pornónak lett tervezve, de jelenleg az üzemeltető társaság is nyomoz a már egymillió feletti megtekintésnél járó videó ügyében. Nem ez az első hasonló videó persze, nemrég a tajvani metróról került elő egy nyilvános orálozás. Mi türelmesen várjuk, hogy kikerüljön egy hasonló a HÉV-ről.

Top öt amatőr medencés szex

2013. július 15., 20:45 Módosítva: 2013-07-15 20:45:22
0

A Fleshbot összeszedett 10 amatőr pornót a medencés szex témában, mi pedig kiválogattunk ebből ötöt. Van köztük élvezés is, a vízben lassan úszó sperma egészen művészivé teszi az amatőr pornót. Olyan amatőr filmet is látni, ahol a férfi anális segédeszközt használ, és úgy csinálja meg a nőjét, mindezt tökéletesen látni a víz alatti felvélen. Több amatőr pornót ide kattintva nézhet.

Anális izgatással

Távolról sincs vége, olvasson még

A lufimellű Capri Cavanni a hét pornósa

2013. július 14., 19:47 Módosítva: 2013-07-14 19:48:32
5

A San Francisco-i Hustler klub hétvégén ünnepli a 11. évfordulóját, a jeles alkalomból az egész hétvégén végig partiznak majd. A szombati este házigazdájának Capri Cavanni kérték fel, pénteken és vasárnap is lesz egy-egy csaj, akik nevükkel emelik a színvonalat. Capri Cavanni 1982-ben született Kanadában, a középiskola után állatorvosnak készült, és dolgozott is állatotthonban. Mellette modellkedett, fehérnemű- és bikinimodell volt. Aztán hogy mi történt vele, senki nem tudja pontosan, egyszercsak úgy döntött 2008-ban, hogy pornós lesz. Úgyhogy beállt a felnőttfilmesek közé, Kaliforniába költözött, leszerződött a Vividdel, és hamarosan Brazzers- és Hustlercsaj lett. 2009 szeptemberben elindította saját weboldalát, aktív a Twitteren és a MySpace-en. A 163 centis, 52 kilós, barna hajú pornós az évek alatt megműttette a melleit, kicsit kancsal a végeredmény ugyan, de a labdák szép kerekek. A pornóban arcraélvezést és leszbijeleneteket vállal csak, úgyhogy aki keményebbre vágyik, annak nem Cavanni lesz a kedvence. A pornószínésznő szerepjátékos pornóban elég erős, tanárnős, nővérkés és társai filmekből rengeteget látni vele.

Heti póz: lábakat összetolva

2013. július 12., 21:32 Módosítva: 2013-07-12 21:32:02
4

Az eheti póz egy hátsó póz, amiben a nő fekszik a hasán, a pasi pedig rajta ül, lábaival összeszorítva a nő lábait – a pózt ide kattintva nézheti meg. Könnyen kivitelezhető a szexpóz, ha a nő a hasa alá párnát tesz, ezzel jól megemelve a hátsóját. A férfi térdeljen az ágyra, jó nagy terpeszben, majd tolja össze finoman a nő lábait. Akkor igazán élvezetes, ha ezt lassan teszi behatolás közben, de azt mindenki maga tudja, mi esik jól neki. A nő támassza ki magát a karjával, ahogy az a linkelt képen is látható, a férfi pedig ügyeljen a ritmusra. A pózban a pasi végig mozizhat, a nő csiklója pedig dörzsölődhet a lepedőhöz, párnához, kézhez, bármihez. A pózt análszexhez csak a gyakorlottaknak ajánljuk.

Az eheti szexpózt egy úszómedencés szexjelenettel illusztráljuk, csak mert nyár van.

Leszbizés a leánykollégiumban

2013. július 10., 19:11 Módosítva: 2013-07-10 19:11:15
10

Nyilván minden férfi elgondolkozott már rajta, mi történhet egy többágyas leánykollégiumban. Mi nem akarunk kiborítani senkit, de az esetek többségében amúgy az égvilágon semmi olyan, ami ne történhetne meg akár egy koedukáltban is. Szerencsére a csalódás elkerülésében segít a pornó, ami nagyon szeret belesni abba az ideális világba, amikor ezekben a kolikban eleve csak jó nők laknak, és ráadásul egytől egyig megkívánják egymást. Hát ebből az ideális világból mutatunk most be egy jelenetet.

Itt az igazi faszpörgettyű

2013. július 9., 20:04 Módosítva: 2013-07-09 20:04:40
58

Az emberi leleményesség határtalan: első gondolatra szinte teljesen kivitelezhetetlennek tűnik, hogy egy nő tényleg pörögni tudjon a péniszen, de mivel mi eszközhasználó faj vagyunk, pár emberöltő alatt meg is lett a megoldás. Mindössze egy asztalra van szükség, aminek megfelelő méretű lyuk van a közepén, és lehet pörgetni a lapját, illetve egy férfire, aki hajlandó befeküdni alá ágaskodó pöccsel. Extrémebb esetekben egy klasszikus fleur asztal is megteszi, de akkor nagyon vigyázni kell a horzsolásokkal. Ha minden megvan, kezdődhet is a dili, ami a videó alapján inkább vicces, mint erotikus. A készítők mentségére legyen mondva, hogy a műben szereplő nőt egy kis pörgetés után a klasszikus módon is megdugják, csak hogy senkinek ne legyen panasza.

A tipikus szőke pornós, Alena Croft

2013. július 7., 19:19 Módosítva: 2013-07-07 19:19:06
1

Alena Croft egy nagymellű szőke pornós, aki kollégája, James Deen szerint isteni az ágyban. "Ma börtönben volt, én pedig megtanítottam neki, milyen egy állásinterjú, majd dugtunk. Beszélgettünk, aztán ő fehérneműben volt, majd a fakram benne volt. A szex igazán nagyon jó volt, Alena  Croft csodálatos" – írja a blogján a pornószínész, aki egyébként elég sok pornószínésznőről ír hasonlót, de akárkivel már nem rakják össze egy filmbe.

A szőke Alena Croft 1981-ben született Arizónában, 167 centi, 55 kilós, a Brazzers adatlapja szerint igazi szőke bombázó, aki láttán el kell felejteni a magazinokra való recskázást. Croft állítólag a POV felvételeken az igazi, szép arcú, lenyűgöző testű, és az egyik legszexibb új pornószínésznőként tartják számon. A csaj életéről semmit se tudni, valószínűleg azért is, mert még új, és feltehetően ez az oka annak is, hogy még nincs a nemzetközi pornós adatbázisban sem (Iafd).

Klasszikus helyzet: főnök dugja a titkárnőt

2013. július 6., 15:04 Módosítva: 2013-07-06 15:04:16
3

A sok extrém vagy extrém módon vicces pornón túl néha jó kicsit hátradőlni, és megtekinteni valami klasszikus fantáziát. Ebben is vannak persze szélsőségesebbek (szex a barátunk anyjával, szex apánk fiatal nőjével), de arra jó eséllyel minden férfi gondolt már, hogy de jó lene egy jól kinéző titkárnő, akivel időnként dugni is lehet. Ezért persze megszámlálhatatlan mennyiségű alkotás lelhető fel az interneten a helyzetről, hiszen nem túl bonyolult megrendezni: kell hozzá egy íróasztal, amin vannak iratok, igényesebb esetben akár dossziék is, illetve keríteni kell egy szemüveget, amitől rögtön minden nő titkárnővé változik. Nincs is más hátra, mint ráadni a főszereplő férfira a ballagási öltönyét, és kész is a tökéletes főnök-titkár helyzet. Ebből tekinthetnek meg alább egy klasszikus példát.

Heti póz: hármasban a konyhában

2013. július 5., 14:21 Módosítva: 2013-07-05 14:21:09
3

A nagy melegben jóleshet a konyha hűvös padlója, az eheti póznak ez a helyszíne. A férfi az, aki ül a padlón, a konyhaszekrény ajtajának támaszkodva, a szájával és tetszőlegesen választhatóan ujjaival foglalatoskodik a felette álló nő lába között. A férfin pedig lovagol egy másik nő, így áll össze a hármas, amit ide kattintva megtekinthet. A lovagló nő jó, ha a háta mögött támaszkodik, hogy kényelmesen elférjen mindenki. Ahhoz, hogy ez a hármas jól működjön, a férfi részéről az a képesség szükséges, hogy egyszerre több dologra is tudjon figyelni, egyszerre tudjon nyalni és mozogni a rajta lovagló nő alatt.

Az eheti pózt egy másik hármasszexszel illusztráljuk, hogyha megunta a konyhapadlót, vagy egyszerűen csak nem tudja, hol kezdje a hármast, az alábbi videóban talál ihletet.

A pornós Bonnie Rotten hármasszexel a The Weeknd klipjében

2013. július 4., 21:02 Módosítva: 2013-07-04 21:02:50
2

Most két legyet üthet egy csapásra, ugyanis ha még nem látta a The Weeknd új klipjét, a Kiss Land-et, akkor megnézheti, plusz láthatja benne a pornós Bonnie Rottent is, ahogy két másik lánnyal tekereg egymáson, illetve egy rúdon.

Az agyontetovált Bonnie Rotten mellett egyébként két másik pornós, a szintén tetovált testű Asphyxia Noir, illetve London Keyes látható. Most pedig kattintson, hallgasson jó zenét és nézzen fülledt hangulatú klipet!

Análozás a balatoni nádasban

2013. július 3., 19:34 Módosítva: 2013-07-03 19:34:55
40

Minket már meg sem lep, hogy az széles körben elérhető egyetlen balatoni pornófilmet a magyar amatőr pornó fenegyereke, 3PIO forgatta. Illetve neki valamelyik alteregója, hiszen ő csak akkor változik 3PIO-vá, ha olyan szereplőket lát. A lényeg, hogy a balatonparti nádasban készült műalkotás egyik legszürreálisabb része, hogy végig jól hallhatók a közelben hangoskodó gyerekek. A filmnek a címe sem bonyolult: Balatoni anál-nyár. Ennél többet felesleges is mondani erről, inkább nézzék meg a hamisítatlan prosztó amatőr filmet, ami a közepesnél valamivel rosszabbul kinéző nőkön át a buta instrukciókig mindent felmutat, ami kell ehhez az iparhoz.

Alapkonyha: fánk a péniszre

2013. július 2., 20:31 Módosítva: 2013-07-02 20:31:17
3

A pornómegosztó oldalakon igazából keresni sem kell túl sokat ahhoz, hogy elénk kerüljön valami igazán bizarr. Az ember csak szörfözget a kedvenc oldalain, és szinte a semmiből jön egy nyulas pornó, megtalálja a világ legbénább élvezéseit, vagy például talál egy teljesen ártatlannak tűnő szemüveges nőt, aki egy fánkot húz szerelme pöcsére orál előtt. A végén azért eltűnik az a fánk, hogy jól összekötődjön egy másik klasszikus pornós alapvetéssel, a szemüvegre ejakulálással. Szeretnénk figyelmeztetni kedves olvasóinkat, hogy mielőtt bárki kipróbálná ezt, ne felejtse el megvárni, ameddig kihűl az a fánk. A forró olaj ugyanis fáj.

Így dug Lois Griffin és Marge Simpson

2013. július 1., 21:23 Módosítva: 2013-07-01 21:23:25
10

Az interneten valamiért nagy népszerűségnek örvendenek a híres rajzfilmekből készített pornóanimációk. Tulajdonképpen minden elképzelhető képregényfigurának van pár képe óriási pöcsökkel körítve, de a a legsúlyosabb mégis az, hogy valakinek eszébe jutott, mégis hogy dughat Marge Simpson vagy a Family Guyból ismert Lois Griffin. Gyakran élő szereplős filmek is készülnek hasonló ötletből, de hát a rajzfilmes verzió mindig sokkal hitelesebb, úgyhogy most ön is megnézhet egy nagyszerű válogatást kedvenc rajzfilmfiguráinak nemi életéről!

A polcmellű Annina Ucatis a hét pornósa

2013. június 30., 19:17 Módosítva: 2013-06-30 19:17:12
0

Annina Ucatis hatalmas melleit most épp a német Big Brotherben mutogatja, az Egotasticon közzétett fotókon meg lehet csodálni azt, hogyan borotválja a lábait meztelenül (ide kattintva megnézheti). Annina mellei óriásiak, és ami egészen fura, hogy gyakorlatilag szinte vízszintesen emelkednek el a testétől, egész biztos, hogy bármit tud azokon az izéken tárolni, például könyvet vagy egy doboz sört.

Annina műsorvezetőként is ismert Németországban, egykoron pornószínésznő volt, de inkább az erotikus vonalon, nem a hardcore irányon. A 75 G mellméretű szőke nő közgazdaságin végzett, majd találkozott valakivel, aki fotókat készített róla. Innen egyenes út vezetett a Peep! című erotikus showműsorba, később a Beate Uhse TV-n is feltűnt. Egész ügyesen lavírozott a softcore vonalon, még saját showműsora is lett a német televízióban, a The Love Show. 2006 óta időről időre szerepel a német Big Brotherben, egész biztos, hogy jót tesz a műsor nézettségének, ha őt láthatják zuhanyozni.

Katolikus gimije mellett meztelenkedett a pornós

2013. június 29., 19:28 Módosítva: 2013-06-29 19:28:48
9

Meztelenül pózolgatott annál a katolikus középiskolánál Val MidWest, ahonnan tulajdonképp nemrég ballagott el. A pornós a nebraskai Pius X High School falánál, és annak kertjében engedte, hogy fotózzák, bosszúból. A 19 éves lány karriertervét, hogy pornószínésznő legyen, volt osztálytársai támadták, ezért ő most úgy döntött, megmutatja nekik. A terv fordítva sült el, ugyanis a kész képeket közzétette a weboldalán, majd a rendőrség hivatalosan figyelmeztette, amiért közterületen meztelenkedett. A kezdő pornósnak ez csak olaj volt a tűzre, visszament az iskolához, és további fotókat készített. Természetesen a melleit mutogatta, de másodszorra már volt rajta bugyi. (A képeket ide kattintva láthatja.) Az esetnek köszönhetően videót is készítettek vele, és úgy néz ki, nemcsak a teste miatt lesz alkalmas a pornóra, a csaj beszélni is tud.

Val MidWest egyelőre még nagyon a pályája elején van, de ha ügyesen használja a most szerzett hírnevet, hamar felfigyelhetnek rá. A 19 éves pornóst Valerie Dodds-nak hívják, 1994-ben született Valentin napon, ezért a Valerie név. Rendes katolikus lánynak nevelték, nagycsaládban nőtt fel, összesen tíz testvére van, és ahogy ő írja a weboldalán, nagyon gyorsan kellett felnőnie, nem volt más választása. A katolikus iskolák kihozták belőle a vadlányt, a papok és apácák között azt érezte, arra született, hogy meztelenkedjen. Alig várta, hogy elérje azt a kort, amikor ezt végre megteheti. Egyelőre még csak szóló jelenetekben látni, a Twitteren rendszeresen tesz fel magáról puncimutogató fotókat.

Heti póz: beköszönés oldalról

2013. június 28., 20:31 Módosítva: 2013-06-28 20:31:52
2

Az eheti póz is előjátéknak tökéletes, akárcsak a múlt heti ördögvilla. A pózt a fürdőkádban kell próbálgatni, szükséges hozzá folyó víz, jól habzó tusfürdő, és a folytatáshoz pedig a kád széle. A nő és a férfi álljanak a fürdőkádban a zuhany alatt, a nő pedig kézimunkázzon a férfin a jól habzó tusfürdő segítségével – ide kattintva megnézheti a jelenetet. A folytatáshoz a kád szélét ajánljuk, a behatolás előtt mindenképp szükséges eltávolítani a lényegről a szappanhabot, de maradjon azért a férfi hasán és combján is egy kevés. A férfi üljön a kád szélére, a nő üljön rá szemben, és ha marad elég szappan a férfi testén (hason és combon), akkor jól lehet csúszkálni egymáson. Javasoljuk, hogy a férfi fogja meg a nő seggét, és segítsen mozogni, mert azért az elég nehéz ebben a helyzetben.

Az eheti szexpóz teljesen hétköznapi, és nem is szeretnénk elrontani valami hasonló, de korántsem annyira izgalmas pornóval, mint amilyen maga a szexpóz a valóságban. Így egy snassz pornóval illusztráljuk a beköszönést oldalról.

Ilyen az igazi répázás

2013. június 27., 21:18 Módosítva: 2013-06-27 21:18:15
33

A pornóiparban az az igazán nagyszerű, hogy tényleg mindenki megtalálja az igényét. Úgy érzi, hogy egyedül van azzal a vágyával, hogy végignézzen egy nyúlnak öltözött ember és egy teljesen átlagos nő dugását? Hát óriásit téved, hiszen már másnak is eszébe jutott ez. Megrázó képsorok a végén répaharapással, esetleg lovaglással és úgy általában mindennel, ami mókássá tehet egy pornófilmet.

Minden idők legbénább orgazmusai

2013. június 26., 20:25 Módosítva: 2013-06-26 20:25:45
40

Talán nem meglepő, hogy az Efukt videóinak nagyrészét csodálatra méltónak tartjuk. Itt van például ez az egészen tökéletes válogatás, ami egy örök humorforrást dolgoz fel: a férfiorgazmusét. Bár a képanyag is erős, a közelébe sem élhet a nagyrészt amatőr pornósok okozta audioélménynek. A szereplőkből ugyanis szinte földöntúli hangok törnek elő, amikor azt akarják bemutatni, hogy most nagyon, de nagyon jó nekik. Nem is mondanánk erről többet feleslegesen, jó szórakozást!

Szavazzon jó seggű cicanadrágos csajokra!

2013. június 24., 16:36 Módosítva: 2013-06-24 16:37:28
11

A Yoga Pants blogon semmi más sincs, csak csajok segge cicanadrágban. A blog szerzője kimaxolta a seggeket, szavazni lehet a csajokra/seggekre, és a top rated menü alatt azt is meg lehet nézni, melyik segg a legtetszetősebb. A cicanadrágos csajok képei közt találni celebeket is, például Jennifer Lawrence-ét vagy Lady Gagáét, de a legtöbb képen hétköznapi csajok edzenek. A kategóriák között pedig találni önfotózó csajokat is a lesifotók mellett.

Ezt a pornót néztük tegnap: Aleska Diamond megkapja

2013. június 23., 18:07 Módosítva: 2013-06-23 18:07:23
43

Bevalljuk, még pornónézés közben sem tudunk szakítani a velünk történő összes többi dologgal. A külső ingerekkel persze semmi baj nincs, olyan jó buli minket körülvevő dolgokra reflektáló pornót nézni, mint ahogy most Aleska Diamond műalkotásával is tettük. A 23 éves pornóssal múlt héten találkoztunk a VIVA Cometen, és annyira tündérien mondta, hogy most jobb híján fagyit kell nyalnia, hogy azonnal keresnünk kellett egy videót, amin nem kell fagyival beérnie. Szerencsére ilyenből sokkal több van az interneten, mint a kényszermegoldásból. Külön öröm, hogy a jelenet elején a csodás angolját is megcsillogtatja.

Heti póz: ördögvilla

2013. június 21., 19:50 Módosítva: 2013-06-21 19:50:06
3

Az eheti pózt előjátékhoz ajánljuk, vagy olyan pároknak, akik most fedezik fel először egymás testét. A férfi ül, a nő meztelenül a pasija ölében fekszik. A nő a férfi farkát simogatja, a férfi pedig a kezét használja: ördögvillát tartva ujjazza a nőjét – ide kattintva láthatja a pózt. Mindeközben csókolóznak. A tökéletes petting pózt kanapén, fotelben, földön a falnak támasztva vagy egy úszómedencében is ki lehet próbálni. Az ördögvillás pózt az alábbi videóban látható 69-cel majd egy oldalsó szexpózzal lehet folytatni, a nagy melegben nem biztos, hogy a franciázás jól fog esni, de légkondis szobában vagy a medence szélén jó ötlet lehet.

Top 5 szerepjátékos pornó

2013. június 20., 22:11 Módosítva: 2013-06-20 22:11:22
4

A pizzásfiú egy életen át csak pizzát szállít lengén öltözött nőknek, akik aztán elkapják, és szexszel fizetnek a pénz helyett. A rendőrnők is állandóan be vannak zsongva, csak arra várva, hogy valakit büntessenek, az iskoláslányok pedig annál sokkal perverzebbek, mint azt az átlagember gondolná. És hát a tanároknak is csak azon jár az eszük állandóan a pornófilmekben. A Fleshbot összeszedte a legjobb tíz szerepjátékos pornófilmet, mi azokból kiválogattuk az öt legjobbat.

Iskoláslány a diáktársával

Távolról sincs vége, olvasson még

Fenébe Supermannel, itt dug Superwoman

2013. június 19., 21:08 Módosítva: 2013-06-19 21:08:40
7

Most megy ugyebár a moziban az aktuális Superman-újraindítás, a Zack Snyder rendezte Acélember. Cark Kent és az ő lelki ügyeinek bemutatása minden bizonnyal meghatja az arra fogékony mozinézők szívét, mi viszont mégis a Superman-univerzum erotikusabb oldalát mutatnánk be. Az talán nem meglepő, hogy az internet tele van amatőr Superman-jelmezes pornókkal, az annál inkább, hogy a jelmezbe bújt férfiak nagyrésze sörhasú szőrös lamantin, ami miatt a lehető legkevésbé lesz komolyan vehető a végeredmény. Szerencsére találtunk egy hagyományokkal szakító darabot, ami annyira átírja a történetet, hogy Superman valójában nő, és természetesen Superwoman néven dolgozik. Ő a világ megmentése helyett a kúrással van elfoglalva, amit a kamerák előtt sem rest bemutatni.

A legnagyobb szűzfiú gangbang pornózik

2013. június 18., 20:02 Módosítva: 2013-06-18 20:02:50
43

Ha valaki azt hinné véletlenül, hogy nem a pornó a legviccesebb műfaj a világon, az nézze meg ezt a videót. Az Efukt hihetetlen éles szemmel vette észre egy régi csoportszexes filmben, hogy ott van egy szereplő, aki egyrészt hasonlít a kicsit nehezebb sorsú Matt Damonre, másrészt pedig úgy néz ki, mint aki még tényleg soha életében nem látott nőt korábban. Ezen már egyből lehet aljasan röhögni, de a srác a jelenetek legnagyobb részében vagy egyedül rejszol, vagy próbál szexközeli helyzetbe jutni, hogy az elmaradásakor olyan arcot vágjon aztán, amit minden férfi vág, ha elmarad egy biztosra vett dugás. A végén persze nem véletlenül szólal meg Vangelis, hiszen egy hőstörténetté válik a nehezen induló sztori: kiemeltünk csak megkapja azt, amiért jelentkezett a filmbe, a katarzis pedig akkor érkezik, amikor a többi szereplőt szomorúan mutatja a kamera, ahogy libasorban maszturbálnak. Bár a végén lévő kérdés-válasz sajnos nem az valójában, amit a felirat sugall ("Milyen érzés volt az első fizetésmentes szex?"), de így is nagyon megható történet a csak "Virgin of all virgins" néven emlegetett pornósé.

Monique Covet Helen Duval néven pornózott

2013. június 16., 17:57 Módosítva: 2013-06-16 17:57:35
3

"Volt az igazi Helen Duval, a holland. Ő viselte a Helen Duval nevet, de a márkanév, a név maga a kiadóé volt, aminek Oliver Chezc volt a tulajdonosa. Mindig látványos és szép filmeket csináltak. A pletyka szerint Oliver Chezc producer apja kikezdett Helen Duvallal, aki természetesen visszautasította. A pasi állítólag be volt rúgva, és elkezdett ordítozni a stáb előtt, hogy te csak egy kurva vagy, tőlem kapod a fizetést, tedd szét a lábad. Helen Duval pedig azt mondta, köszönöm, ennyi volt az együttműködésünk, és elment. Oliver Chezc bosszúból leszerződtette Monique Covet-t, és ugyanúgy a Helen Duval nevet adta neki. Ott voltam Berlinben, és láttam, amikor mondták, hogy a legjobb női szereplő Helen Duval, és mind a ketten elindultak, fölállt Helen Duval is és Monique Covet is" - mondta egy pornós bennfentes a Velvetnek, és azt is hozzátette, hogy az eset után nem sokkal hamar rájöttek arra, hogy ez így kínos. Megkérdeztük erről Monique Covet-t is, aki elmondta, a Helen Duval név tulajdonképpen csak szimbólum volt.

"Helen Duval férjnél volt Hollandiában, ott is lakik. Kötöttek egy szerződést Oliverrel és az apjával, a Helen Duval névvel. A névből nagy vita lett, Helen külön céget akart csinálni, és mivel ő volt az arca a cégnek, Helen is meg akarta tartani a nevet és Oliverék is. A joga mind a kettőnek megvolt ehhez. Oliverék megtartották a nevet, ami egy szimbólum volt, és ezt kaptam meg én később. Oliver feleségül akart venni, ez Németországban úgy működött, hogy amiatt, hogy a nagy pénz a családban maradjon, feleségül veszik a modellt. Engem úgy szöktettek haza, úgy tudtam eljönni, hogy lett volna egy sajtótájékoztató, ahol be akarta jelenteni a házasságot. Előző este bevettem egy csomó gyógyszert, és engem nem a sajtótájékoztatóra vittek, hanem a kórházba. Még ki se pihentem magam, már aláírt egy szerződést a Beate Uhse-val, és vitt is dolgozni. Úgy szöktettek meg, hogy úgy volt, hogy egy másnapi géppel visszarepülök Düsseldorfba, de előző este hazahoztak autóval Magyarországra. Nézte, hol használom a bankkártyámat, majd zárolta" – mondta a Velvet megkeresésére Monique Covet.

Helen Duval 1993-ban kezdett el pornózni, majd 1995-ben ki is lépett a róla elnevezett produkciós cégtől. Korábban egyébként újságíróként dolgozott a Tuk nevű holland erotikus magazinnál. Monique Covet 1995-ben lépett Helen Duval helyére, és Helen Duvalként lett ismert. A pornószínésznő 1998-ban távozott a cégtől, a helyére pedig a Drew Berrymore néven ismert pornóst tették. Az igazi Helen Duval és a melleit posztolgató Monique Covet közt mindössze annyia a hasonlóság, hogy mindkettő szőke. A rajongókat úgy tűnik, ez kicsit sem zavarta össze.

Az eredeti Helen Duval