horoszkóp

Muffin

A Velvet szexblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Heti póz: hármasban a konyhában

2013. július 5., 14:21 Módosítva: 2013-07-05 14:21:09
3

A nagy melegben jóleshet a konyha hűvös padlója, az eheti póznak ez a helyszíne. A férfi az, aki ül a padlón, a konyhaszekrény ajtajának támaszkodva, a szájával és tetszőlegesen választhatóan ujjaival foglalatoskodik a felette álló nő lába között. A férfin pedig lovagol egy másik nő, így áll össze a hármas, amit ide kattintva megtekinthet. A lovagló nő jó, ha a háta mögött támaszkodik, hogy kényelmesen elférjen mindenki. Ahhoz, hogy ez a hármas jól működjön, a férfi részéről az a képesség szükséges, hogy egyszerre több dologra is tudjon figyelni, egyszerre tudjon nyalni és mozogni a rajta lovagló nő alatt.

Az eheti pózt egy másik hármasszexszel illusztráljuk, hogyha megunta a konyhapadlót, vagy egyszerűen csak nem tudja, hol kezdje a hármast, az alábbi videóban talál ihletet.

A pornós Bonnie Rotten hármasszexel a The Weeknd klipjében

2013. július 4., 21:02 Módosítva: 2013-07-04 21:02:50
2

Most két legyet üthet egy csapásra, ugyanis ha még nem látta a The Weeknd új klipjét, a Kiss Land-et, akkor megnézheti, plusz láthatja benne a pornós Bonnie Rottent is, ahogy két másik lánnyal tekereg egymáson, illetve egy rúdon.

Az agyontetovált Bonnie Rotten mellett egyébként két másik pornós, a szintén tetovált testű Asphyxia Noir, illetve London Keyes látható. Most pedig kattintson, hallgasson jó zenét és nézzen fülledt hangulatú klipet!

Análozás a balatoni nádasban

2013. július 3., 19:34 Módosítva: 2013-07-03 19:34:55
40

Minket már meg sem lep, hogy az széles körben elérhető egyetlen balatoni pornófilmet a magyar amatőr pornó fenegyereke, 3PIO forgatta. Illetve neki valamelyik alteregója, hiszen ő csak akkor változik 3PIO-vá, ha olyan szereplőket lát. A lényeg, hogy a balatonparti nádasban készült műalkotás egyik legszürreálisabb része, hogy végig jól hallhatók a közelben hangoskodó gyerekek. A filmnek a címe sem bonyolult: Balatoni anál-nyár. Ennél többet felesleges is mondani erről, inkább nézzék meg a hamisítatlan prosztó amatőr filmet, ami a közepesnél valamivel rosszabbul kinéző nőkön át a buta instrukciókig mindent felmutat, ami kell ehhez az iparhoz.

Alapkonyha: fánk a péniszre

2013. július 2., 20:31 Módosítva: 2013-07-02 20:31:17
3

A pornómegosztó oldalakon igazából keresni sem kell túl sokat ahhoz, hogy elénk kerüljön valami igazán bizarr. Az ember csak szörfözget a kedvenc oldalain, és szinte a semmiből jön egy nyulas pornó, megtalálja a világ legbénább élvezéseit, vagy például talál egy teljesen ártatlannak tűnő szemüveges nőt, aki egy fánkot húz szerelme pöcsére orál előtt. A végén azért eltűnik az a fánk, hogy jól összekötődjön egy másik klasszikus pornós alapvetéssel, a szemüvegre ejakulálással. Szeretnénk figyelmeztetni kedves olvasóinkat, hogy mielőtt bárki kipróbálná ezt, ne felejtse el megvárni, ameddig kihűl az a fánk. A forró olaj ugyanis fáj.

Így dug Lois Griffin és Marge Simpson

2013. július 1., 21:23 Módosítva: 2013-07-01 21:23:25
10

Az interneten valamiért nagy népszerűségnek örvendenek a híres rajzfilmekből készített pornóanimációk. Tulajdonképpen minden elképzelhető képregényfigurának van pár képe óriási pöcsökkel körítve, de a a legsúlyosabb mégis az, hogy valakinek eszébe jutott, mégis hogy dughat Marge Simpson vagy a Family Guyból ismert Lois Griffin. Gyakran élő szereplős filmek is készülnek hasonló ötletből, de hát a rajzfilmes verzió mindig sokkal hitelesebb, úgyhogy most ön is megnézhet egy nagyszerű válogatást kedvenc rajzfilmfiguráinak nemi életéről!

A polcmellű Annina Ucatis a hét pornósa

2013. június 30., 19:17 Módosítva: 2013-06-30 19:17:12
0

Annina Ucatis hatalmas melleit most épp a német Big Brotherben mutogatja, az Egotasticon közzétett fotókon meg lehet csodálni azt, hogyan borotválja a lábait meztelenül (ide kattintva megnézheti). Annina mellei óriásiak, és ami egészen fura, hogy gyakorlatilag szinte vízszintesen emelkednek el a testétől, egész biztos, hogy bármit tud azokon az izéken tárolni, például könyvet vagy egy doboz sört.

Annina műsorvezetőként is ismert Németországban, egykoron pornószínésznő volt, de inkább az erotikus vonalon, nem a hardcore irányon. A 75 G mellméretű szőke nő közgazdaságin végzett, majd találkozott valakivel, aki fotókat készített róla. Innen egyenes út vezetett a Peep! című erotikus showműsorba, később a Beate Uhse TV-n is feltűnt. Egész ügyesen lavírozott a softcore vonalon, még saját showműsora is lett a német televízióban, a The Love Show. 2006 óta időről időre szerepel a német Big Brotherben, egész biztos, hogy jót tesz a műsor nézettségének, ha őt láthatják zuhanyozni.

Katolikus gimije mellett meztelenkedett a pornós

2013. június 29., 19:28 Módosítva: 2013-06-29 19:28:48
9

Meztelenül pózolgatott annál a katolikus középiskolánál Val MidWest, ahonnan tulajdonképp nemrég ballagott el. A pornós a nebraskai Pius X High School falánál, és annak kertjében engedte, hogy fotózzák, bosszúból. A 19 éves lány karriertervét, hogy pornószínésznő legyen, volt osztálytársai támadták, ezért ő most úgy döntött, megmutatja nekik. A terv fordítva sült el, ugyanis a kész képeket közzétette a weboldalán, majd a rendőrség hivatalosan figyelmeztette, amiért közterületen meztelenkedett. A kezdő pornósnak ez csak olaj volt a tűzre, visszament az iskolához, és további fotókat készített. Természetesen a melleit mutogatta, de másodszorra már volt rajta bugyi. (A képeket ide kattintva láthatja.) Az esetnek köszönhetően videót is készítettek vele, és úgy néz ki, nemcsak a teste miatt lesz alkalmas a pornóra, a csaj beszélni is tud.

Val MidWest egyelőre még nagyon a pályája elején van, de ha ügyesen használja a most szerzett hírnevet, hamar felfigyelhetnek rá. A 19 éves pornóst Valerie Dodds-nak hívják, 1994-ben született Valentin napon, ezért a Valerie név. Rendes katolikus lánynak nevelték, nagycsaládban nőtt fel, összesen tíz testvére van, és ahogy ő írja a weboldalán, nagyon gyorsan kellett felnőnie, nem volt más választása. A katolikus iskolák kihozták belőle a vadlányt, a papok és apácák között azt érezte, arra született, hogy meztelenkedjen. Alig várta, hogy elérje azt a kort, amikor ezt végre megteheti. Egyelőre még csak szóló jelenetekben látni, a Twitteren rendszeresen tesz fel magáról puncimutogató fotókat.

Heti póz: beköszönés oldalról

2013. június 28., 20:31 Módosítva: 2013-06-28 20:31:52
2

Az eheti póz is előjátéknak tökéletes, akárcsak a múlt heti ördögvilla. A pózt a fürdőkádban kell próbálgatni, szükséges hozzá folyó víz, jól habzó tusfürdő, és a folytatáshoz pedig a kád széle. A nő és a férfi álljanak a fürdőkádban a zuhany alatt, a nő pedig kézimunkázzon a férfin a jól habzó tusfürdő segítségével – ide kattintva megnézheti a jelenetet. A folytatáshoz a kád szélét ajánljuk, a behatolás előtt mindenképp szükséges eltávolítani a lényegről a szappanhabot, de maradjon azért a férfi hasán és combján is egy kevés. A férfi üljön a kád szélére, a nő üljön rá szemben, és ha marad elég szappan a férfi testén (hason és combon), akkor jól lehet csúszkálni egymáson. Javasoljuk, hogy a férfi fogja meg a nő seggét, és segítsen mozogni, mert azért az elég nehéz ebben a helyzetben.

Az eheti szexpóz teljesen hétköznapi, és nem is szeretnénk elrontani valami hasonló, de korántsem annyira izgalmas pornóval, mint amilyen maga a szexpóz a valóságban. Így egy snassz pornóval illusztráljuk a beköszönést oldalról.

Ilyen az igazi répázás

2013. június 27., 21:18 Módosítva: 2013-06-27 21:18:15
33

A pornóiparban az az igazán nagyszerű, hogy tényleg mindenki megtalálja az igényét. Úgy érzi, hogy egyedül van azzal a vágyával, hogy végignézzen egy nyúlnak öltözött ember és egy teljesen átlagos nő dugását? Hát óriásit téved, hiszen már másnak is eszébe jutott ez. Megrázó képsorok a végén répaharapással, esetleg lovaglással és úgy általában mindennel, ami mókássá tehet egy pornófilmet.

Minden idők legbénább orgazmusai

2013. június 26., 20:25 Módosítva: 2013-06-26 20:25:45
40

Talán nem meglepő, hogy az Efukt videóinak nagyrészét csodálatra méltónak tartjuk. Itt van például ez az egészen tökéletes válogatás, ami egy örök humorforrást dolgoz fel: a férfiorgazmusét. Bár a képanyag is erős, a közelébe sem élhet a nagyrészt amatőr pornósok okozta audioélménynek. A szereplőkből ugyanis szinte földöntúli hangok törnek elő, amikor azt akarják bemutatni, hogy most nagyon, de nagyon jó nekik. Nem is mondanánk erről többet feleslegesen, jó szórakozást!

Szavazzon jó seggű cicanadrágos csajokra!

2013. június 24., 16:36 Módosítva: 2013-06-24 16:37:28
11

A Yoga Pants blogon semmi más sincs, csak csajok segge cicanadrágban. A blog szerzője kimaxolta a seggeket, szavazni lehet a csajokra/seggekre, és a top rated menü alatt azt is meg lehet nézni, melyik segg a legtetszetősebb. A cicanadrágos csajok képei közt találni celebeket is, például Jennifer Lawrence-ét vagy Lady Gagáét, de a legtöbb képen hétköznapi csajok edzenek. A kategóriák között pedig találni önfotózó csajokat is a lesifotók mellett.

Ezt a pornót néztük tegnap: Aleska Diamond megkapja

2013. június 23., 18:07 Módosítva: 2013-06-23 18:07:23
43

Bevalljuk, még pornónézés közben sem tudunk szakítani a velünk történő összes többi dologgal. A külső ingerekkel persze semmi baj nincs, olyan jó buli minket körülvevő dolgokra reflektáló pornót nézni, mint ahogy most Aleska Diamond műalkotásával is tettük. A 23 éves pornóssal múlt héten találkoztunk a VIVA Cometen, és annyira tündérien mondta, hogy most jobb híján fagyit kell nyalnia, hogy azonnal keresnünk kellett egy videót, amin nem kell fagyival beérnie. Szerencsére ilyenből sokkal több van az interneten, mint a kényszermegoldásból. Külön öröm, hogy a jelenet elején a csodás angolját is megcsillogtatja.

Heti póz: ördögvilla

2013. június 21., 19:50 Módosítva: 2013-06-21 19:50:06
3

Az eheti pózt előjátékhoz ajánljuk, vagy olyan pároknak, akik most fedezik fel először egymás testét. A férfi ül, a nő meztelenül a pasija ölében fekszik. A nő a férfi farkát simogatja, a férfi pedig a kezét használja: ördögvillát tartva ujjazza a nőjét – ide kattintva láthatja a pózt. Mindeközben csókolóznak. A tökéletes petting pózt kanapén, fotelben, földön a falnak támasztva vagy egy úszómedencében is ki lehet próbálni. Az ördögvillás pózt az alábbi videóban látható 69-cel majd egy oldalsó szexpózzal lehet folytatni, a nagy melegben nem biztos, hogy a franciázás jól fog esni, de légkondis szobában vagy a medence szélén jó ötlet lehet.

Top 5 szerepjátékos pornó

2013. június 20., 22:11 Módosítva: 2013-06-20 22:11:22
4

A pizzásfiú egy életen át csak pizzát szállít lengén öltözött nőknek, akik aztán elkapják, és szexszel fizetnek a pénz helyett. A rendőrnők is állandóan be vannak zsongva, csak arra várva, hogy valakit büntessenek, az iskoláslányok pedig annál sokkal perverzebbek, mint azt az átlagember gondolná. És hát a tanároknak is csak azon jár az eszük állandóan a pornófilmekben. A Fleshbot összeszedte a legjobb tíz szerepjátékos pornófilmet, mi azokból kiválogattuk az öt legjobbat.

Iskoláslány a diáktársával

Távolról sincs vége, olvasson még

Fenébe Supermannel, itt dug Superwoman

2013. június 19., 21:08 Módosítva: 2013-06-19 21:08:40
7

Most megy ugyebár a moziban az aktuális Superman-újraindítás, a Zack Snyder rendezte Acélember. Cark Kent és az ő lelki ügyeinek bemutatása minden bizonnyal meghatja az arra fogékony mozinézők szívét, mi viszont mégis a Superman-univerzum erotikusabb oldalát mutatnánk be. Az talán nem meglepő, hogy az internet tele van amatőr Superman-jelmezes pornókkal, az annál inkább, hogy a jelmezbe bújt férfiak nagyrésze sörhasú szőrös lamantin, ami miatt a lehető legkevésbé lesz komolyan vehető a végeredmény. Szerencsére találtunk egy hagyományokkal szakító darabot, ami annyira átírja a történetet, hogy Superman valójában nő, és természetesen Superwoman néven dolgozik. Ő a világ megmentése helyett a kúrással van elfoglalva, amit a kamerák előtt sem rest bemutatni.

A legnagyobb szűzfiú gangbang pornózik

2013. június 18., 20:02 Módosítva: 2013-06-18 20:02:50
43

Ha valaki azt hinné véletlenül, hogy nem a pornó a legviccesebb műfaj a világon, az nézze meg ezt a videót. Az Efukt hihetetlen éles szemmel vette észre egy régi csoportszexes filmben, hogy ott van egy szereplő, aki egyrészt hasonlít a kicsit nehezebb sorsú Matt Damonre, másrészt pedig úgy néz ki, mint aki még tényleg soha életében nem látott nőt korábban. Ezen már egyből lehet aljasan röhögni, de a srác a jelenetek legnagyobb részében vagy egyedül rejszol, vagy próbál szexközeli helyzetbe jutni, hogy az elmaradásakor olyan arcot vágjon aztán, amit minden férfi vág, ha elmarad egy biztosra vett dugás. A végén persze nem véletlenül szólal meg Vangelis, hiszen egy hőstörténetté válik a nehezen induló sztori: kiemeltünk csak megkapja azt, amiért jelentkezett a filmbe, a katarzis pedig akkor érkezik, amikor a többi szereplőt szomorúan mutatja a kamera, ahogy libasorban maszturbálnak. Bár a végén lévő kérdés-válasz sajnos nem az valójában, amit a felirat sugall ("Milyen érzés volt az első fizetésmentes szex?"), de így is nagyon megható történet a csak "Virgin of all virgins" néven emlegetett pornósé.

Monique Covet Helen Duval néven pornózott

2013. június 16., 17:57 Módosítva: 2013-06-16 17:57:35
3

"Volt az igazi Helen Duval, a holland. Ő viselte a Helen Duval nevet, de a márkanév, a név maga a kiadóé volt, aminek Oliver Chezc volt a tulajdonosa. Mindig látványos és szép filmeket csináltak. A pletyka szerint Oliver Chezc producer apja kikezdett Helen Duvallal, aki természetesen visszautasította. A pasi állítólag be volt rúgva, és elkezdett ordítozni a stáb előtt, hogy te csak egy kurva vagy, tőlem kapod a fizetést, tedd szét a lábad. Helen Duval pedig azt mondta, köszönöm, ennyi volt az együttműködésünk, és elment. Oliver Chezc bosszúból leszerződtette Monique Covet-t, és ugyanúgy a Helen Duval nevet adta neki. Ott voltam Berlinben, és láttam, amikor mondták, hogy a legjobb női szereplő Helen Duval, és mind a ketten elindultak, fölállt Helen Duval is és Monique Covet is" - mondta egy pornós bennfentes a Velvetnek, és azt is hozzátette, hogy az eset után nem sokkal hamar rájöttek arra, hogy ez így kínos. Megkérdeztük erről Monique Covet-t is, aki elmondta, a Helen Duval név tulajdonképpen csak szimbólum volt.

"Helen Duval férjnél volt Hollandiában, ott is lakik. Kötöttek egy szerződést Oliverrel és az apjával, a Helen Duval névvel. A névből nagy vita lett, Helen külön céget akart csinálni, és mivel ő volt az arca a cégnek, Helen is meg akarta tartani a nevet és Oliverék is. A joga mind a kettőnek megvolt ehhez. Oliverék megtartották a nevet, ami egy szimbólum volt, és ezt kaptam meg én később. Oliver feleségül akart venni, ez Németországban úgy működött, hogy amiatt, hogy a nagy pénz a családban maradjon, feleségül veszik a modellt. Engem úgy szöktettek haza, úgy tudtam eljönni, hogy lett volna egy sajtótájékoztató, ahol be akarta jelenteni a házasságot. Előző este bevettem egy csomó gyógyszert, és engem nem a sajtótájékoztatóra vittek, hanem a kórházba. Még ki se pihentem magam, már aláírt egy szerződést a Beate Uhse-val, és vitt is dolgozni. Úgy szöktettek meg, hogy úgy volt, hogy egy másnapi géppel visszarepülök Düsseldorfba, de előző este hazahoztak autóval Magyarországra. Nézte, hol használom a bankkártyámat, majd zárolta" – mondta a Velvet megkeresésére Monique Covet.

Helen Duval 1993-ban kezdett el pornózni, majd 1995-ben ki is lépett a róla elnevezett produkciós cégtől. Korábban egyébként újságíróként dolgozott a Tuk nevű holland erotikus magazinnál. Monique Covet 1995-ben lépett Helen Duval helyére, és Helen Duvalként lett ismert. A pornószínésznő 1998-ban távozott a cégtől, a helyére pedig a Drew Berrymore néven ismert pornóst tették. Az igazi Helen Duval és a melleit posztolgató Monique Covet közt mindössze annyia a hasonlóság, hogy mindkettő szőke. A rajongókat úgy tűnik, ez kicsit sem zavarta össze.

Az eredeti Helen Duval

Minden idők legbénább pornósa

2013. június 15., 23:25 Módosítva: 2013-06-15 23:25:12
101

Tényleg nehéz szavakat találni akkor, ha egy amatőr pornófilm úgy kezdődik, hogy miközben egy kifejezetten dekoratív nő fekszik meztelenül az ágyon, valaki a floppy lemezekről tart kiselőadást. Ezek után elkezdődik az akció, de a férfi jól láthatóan még mindig a floppykra gondol, amit nagyjából akkor hagy el először, amikor megpróbálja rávenni a partnerét, hogy talán nyögjön már egyet. Az egész alkotásra egyszerűen nehezen találunk szavakat azon kívül, hogy ennél alkalmatlanabb pornóst még soha a büdös életben nem láttunk, pedig tisztában vagyunk 3PIO munkásságától kezdve a legrosszabb német szexfilmekig mindennel. Az Efukt találata úgy mulatságos, hogy közben megrázó is.

Heti póz: súlyemeléses

2013. június 14., 22:00 Módosítva: 2013-06-14 22:00:24
15

A sport jót tesz az egészségnek, aki sokat szexel, tovább él, és folytathatnánk a közhelyeket felvezetésképp arra, miért jó a sportot és a szexet egyszerre űzni. Az eheti pózt azoknak ajánljuk, akiknek van otthon súlyemelő padjuk, azok is próbálkozhatnak, akik konditerembe járnak, csak az a helyszín kicsit komplikáltabbnak tűnik a szexhez. A pózban a férfi fekszik a súlyemelő padon, és két kezével emelgeti a súlyokat, a nője pedig rajta ül, és lovagol – a pózt ide kattintva nézheti meg. Mondhatnánk, hogy ez tökéletes edzés mindkét félnek, de tulajdonképpen a férfinak nehezebb, mert nemcsak a karja-háta-válla van edzésben, hanem még az alteste is. A nőnek ez maximum comberősítő, fenékerősítő gyakorlatnak jó, de ha az egyik kedvenc szexpóza a lovaglás, akkor kicsit tovább kell csinálni, hogy edzésnek is megfeleljen. Ahogy a linkelt képen látható, a nő egészen húzza fel a lábát, ne támaszkodjon oldalt.

Hogy súlyemelés közben ki tud így elélvezni, az biztos függ a súlyok nagyságától is – tényleg csak azoknak ajánljuk, akik nem a szexpóz miatt feküdnének fel a súlyemelő padra életükben először. A pózt a súlyemeléses jelenet helyett egészen hétköznapi szexjelenettel illusztráljuk, mellette szól, hogy akár súlyemelőpadon is kivitelezhető, súlyemelések nélkül.

Erdőben orálozó és láncdohányos nők a Killergramen

2013. június 11., 21:31 Módosítva: 2013-06-11 21:31:08
1

A Pornolover hívta fel a figyelmünket a Killergram brit pornóoldalra, aminek alkategóriái közt doggingoló csajokat és még láncdohányos nőket is találni. A dogging a nyilvános helyszínen zajló szexet takarja, az oldalon számos videó és kép látható, ahogy állítólag hétköznapi, nem fizetett csajok szopnak az erdőben. Az oldalon úgy hirdetik, hogy ez a legnagyobb brit kollekció a témában, Don "Dogging" Roobles járja az utakat és szed fel doggingra nőket. Valószínűleg tényleg ez a legnagyobb gyűjtemény, összesen 358 epizódot látni ebből – legalábbis azok, akik erre előfizetnek. A teljes oldal elérhetőségéért 40 dollárt ( 9062 Ft) kérnek havonta, 80 dollárt (18 124 Ft) pedig 90 napra, ez most akciós.

Művészet lett a glory hole-ból

2013. június 10., 21:02 Módosítva: 2013-06-10 21:02:01
11

A Pornceptual blog szerzője kifejezetten művészi, erotikus (!) célból tette közzé a glory hole-os fotókat: a koncepció az, hogy a falba fúrt lyukon keresztül látott farkakat fotókra pakolja. Például egy férfi modell egyik szeme helyén lóg egy félmerev farok, vagy épp Mickey Rourke lába között virít egy pöcs. Van Tyra Banks melle helyén is, szóval mindenféle módon látható, milyen a glory hole-ban látott farok. A képre kattintva az egész glory hole-os gyűjtemény látható.

Kattintson a képre!

A brit pornós, Sophie Dee

2013. június 8., 21:07 Módosítva: 2013-06-08 21:07:02
7

Sophie Dee a Crazy Horse társulat meghívott vendégeként lép fel San Franciscóban június 13-án és 14-én. A pornós azt nyilatkozta az Xcriticnek, nagyon izgatott amiatt, hogy táncolni fog, és azt is hozzátette, szexi tánccal készül. A pornószínésznő 1984-ben született Walesben, kávézókban és éttermekben dolgozott a suli mellett, majd hirtelen váltott, és sztriptízes lett Birminghamben. Aztán topless munkát vállalt a brit The Daily Sport magazinban, végül 2005 januárban Kaliforniába költözött, és elkezdődött a felnőttfilmes karrierje.

Azóta, azaz 21 éves kora óta forgat felnőtt filmeket. A 163 centis, 50 kilós, kék szemű pornós ma már mindent vállal, szadomazo jelenetekben, ass-to-mouth és squirt jelenetekben is lehet látni. A pornószínésznő úgy kezdte, ahogy általában mindenki, eleinte szexmentes, maszti jelenetekkel nyitott, aztán orálozott arcraélvezéssel, majd az évek múltával kicsit bedurvult. Eddig a nyolc év alatt összesen 416 filmet jegyeznek a nevén, rendszeresen jelölik az AVN-díjra 2009 óta, de mindeddig még semmit nem nyert.

Nézzen gumicsizmás pornót árvíz idején!

2013. június 7., 19:21 Módosítva: 2013-06-07 19:21:59
8

Rendkívüli helyzetre rendkívüli pornót ajánlunk. A gumicsizma a pornó világában a fétisek közt keresendő, gum boots, wellington, wellies kerseőszavakkal meg lehet találni. Azonban az, hogy mennyrie a bizarr kategóriában van, ez a két videó is bizonyítja, amíg a klasszik nő csizmás pornóval Dunát lehet rekeszteni, igazi gumicsizmát pisiszexes és gay kategóriában lehet találni főleg. Az alább két videóból az egyiken azt láthatja, hogyan maszturbál egy férfi a gumicsizmájával – ha nagyon nincs gyomra ehhez, képzelje el nőjét a csizmában. A másik videóban pedig egy csaj, aki valószínűleg egy hete nem volt vécén az erdőben pisil rózsaszín gumicsizmában. Nagyon jó szórakozást ehhez azoknak, akik erre gerjednek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ron Jeremy is játszik a Karate Kid pornóverziójában

2013. június 6., 22:47 Módosítva: 2013-06-06 22:47:51
0

A Dreamzone produkciós cég, ami gyakorlatilag a mainstream filmek pornóparódiáira szakosodott, elkészítette a Karate Kid felnőttfilmes változatát – a pinátlanított trailert itt lehet megnézni. A történet nyilvánvalóan pontosan ugyanolyan, mint bármelyik pornóverzió, az eredeti, 1984-es filmben szereplőknek beöltözött pornósok körülbelül négy helyszínen dugnak keresztbe kasba egymással. Ron Jeremy, Evan Stone, Gia Grace, Kasey Poteet és Anissa Kate játszik a Karate Kid XXX-ben, amit már elő is lehet rendelni. A képen a Diane Prince-t alakító Poteet látható, a képre kattintva megnézheti a karatefilm pornófilmes verziójának főszereplőnőit.

Árvízben is lehet ám dugni

2013. június 4., 20:28 Módosítva: 2013-06-04 20:28:37
37

Az árvíz valószínűleg sokaknak fog akkora kínokat okozni, hogy eszükbe sem jut majd olyan mindennapi dolog, mint például a dugás. A homokzsákok emelgetése után biztosan inkább csak a lehetőleg száraz otthonunkban szeretnénk aludni majd, de ha esetleg mégis előkerülnének a nemi vágyak, vagy egyszerűen csak szarunk az árvízre, akkor itt a megoldás: mindössze a egy gumicsónakra van szükség, amivel akár be is hajózhatunk azokra az eldugott részekre, amiket máshogy csak gyalog tudnánk megközelíteni. Ott aztán irány a szex akár hármasban is, ami a videón látottak alapján így sem lesz a legkényelmesebb, de hát annyira rossz így sem lehet, hiszen mégiscsak dugásról van szó.

Az Ikea a pornóba is befúrta magát

2013. június 3., 19:41 Módosítva: 2013-06-03 19:41:53
19

A Harcosok klubjának vonatkozó részéből már tudjuk, hogy az álmainkhoz legközelebb az Ikea-katalógusokban bemutatott otthonok állnak. Ezt a gondolatot vitte tovább a Just Another Ikea Catalog névre hallgató Tumblr, ami talán még tökéletesebbé varázsolta a katalógusokban látott álmot: a szép bútorok mellé még dugást is rakott. A mikroblog ugyanis pornófilmekben látott ikeás bútorokat gyűjt, és a svédek hamar felismerhető stílusában oda is rakja az ezekből készült gifekre, hogy pontosan melyik termékről van szó és mennyibe kerülnek. A képre kattintva elérheti a többi remek találatot is, mi pedig csak reménykedni tudunk benne, hogy ennek szemében a bolt Kérdezd Annát! online segítő részlegében (jobb felső sarok) Anna egyszer csak nem csak válaszolni tud kérdéseinkre, hanem vetkőzni is megtanul.

ikea.gif
Forrás: http:/justanotherikeacatalog.tumblr.com

A magyar Madison Parker az eheti pornós

2013. június 2., 19:05 Módosítva: 2013-06-02 19:05:26
8

A barna hajú Madison Parker már visszavonult, azok közé a magyar pornóslányok közé tartozik, akikről nagyon kevésszer emlegetnek. Madison Parker 1989-ben született, 2007-től pornózik, azaz pontosan a 18. életévétől. A Wikipédia szerint Fröschl Zsanett néven született, a 160 centis, 51 kilós pornós több mint száz filmet forgatott az aktív éveiben. 2010-ben és 2011-ben is jelölték több AVn-díjra, például a legjobb külföldi pornószínésznőnek, illetve a legjobb gruppenszex jelenet kategóriában is csak jelölt volt. A volt pornós mindent vállalt, dupla anált, ass-to-mouth jeleneteket, leszbit és szólót is természetesen. Az életéről semmit nem tudni, 2009-ben az egyik legkeresettebb pornószínésznő volt Európában.

A rajongói az anál jelenetek miatt szeretik ma is, a pornós amúgy kismellű, és nem állt távol tőle a mazochizmus. Íme egy szolíd jelenet vele.

Aleska Diamond jógapózban orálozó képpel nosztalgiázik

2013. június 1., 20:04 Módosítva: 2013-06-01 20:04:04
10

Aleska Diamond a blogjára posztolta a négy évvel ezelőtti képet magáról, ahogy az egyébként iszonyú nehéz jóga pózban épp leszop valakit. Aleska Diamond annyit írt a képhez még talán ma is meg tudja ezt csinálni, ki fogja csinálni, de a kérdés az, hogy ezt kivel? Talán veled? - teszi fel a kérdést rajongóinak. Hát akkor mindenki kövesse, és figyelje, mire megy ki a játék.

A nosztalgiázásnak talán az is oka, hogy a pornószínésznő szép lassan visszavonul, az utolsó filmjeit forgatja pasikkal, aztán már csak csajokkal forgat, végül pedig médiakarrierjére koncentrál majd.

Heti póz: mellek közé

2013. május 31., 19:06 Módosítva: 2013-05-31 19:06:27
2

Az eheti póz pontosan az, ami a címben van, farok a mellek közt, és kész is. A nő fekszik, a férfi felette áll, a fejénél körülbelül. A nő egyik kezével tolja össze a melleit, a másik kezével ha akar, maszturbáljon, ahogy itt látható. Célszerű síkosító használata a melldugáshoz, a nő pedig ha eléri, akkor akár izgathatja a férfi prosztatáját. Már ha a férfi erre nyitott ugye, de ha belülről nem is, kívülról azért van még lehetőség erre. Kevés nő képes ugyan a mell ingerlésével orgazmust átélni, azonban aki igen, annak mindenképp ajánljuk a mell izgatátásának felvezetését.

Meghirdették a Trónok harca pornós castingját

2013. május 31., 14:21 Módosítva: 2013-05-31 14:21:45
19

Már keresik a szereplőket a Trónok harca pornóverziójához – nem csoda, hiszen van rá igény. A Twitteren tette közzé a rendező, Lee Roy Mayers a casting felhívását, június 4-én lesz a meghallgatás. A Fleshbot összeszedte, kik lennének a legideálisabbak a szerepekre. És igen, tekintettel arra, hogy van törpe is a sorozatban, a pornóban is lesz, tehát törpepornó készül.

A magazin szerint a legalkamasabb Daenerys Targaryen szerepére a szőke Charlotte Stokely lenne, Evan Stone lehetne Ned Stark, India Summer lenne Catelyn Stark, a produkció MILF-e. A MILF szerepével igazából csak az a gond, hogy ő az anyja Robb Starknak, akit a Fleshbot szerint James Deennek kellene alakítania – de  ránézésre nem nagy a korkülönbség köztük. Érdekesség: Sibel Kekilli (Shae) saját sorozatbéli szerepét is játszhatja majd a pornóverzióban, mert a tapasztalata megvan hozzá.  A magazin teljes listáját itt lehet megnézni, addig is íme a Charlotte Stokely, a potenciális Targaryen. (Mivel a történetben van testvérek közötti szex és sárkányok is, kíváncsian várjuk, mennyit ültetnek át belőle a pornóverzióba.)