Sok hozzászóló panaszkodik, hogy néhány színvonalas internetező fröcsögve, köpködve írogat be a blogba. Oda, ahova sokan segítséget kérni jönnek. Én is olvasom néha a sok normális és kritikus ember mellett a klaviatúrákból kifolyó lelki szennyet is.

 

 

   Akik e ordenáré sorokat képesek izzadt, puha ujjaikkal, koszos körmeikkel, álnév mögött nyüszítve publikálni - gyávák és buták. Miért? Alapvető tudni, hogy azzal, ha bármely felületemre , bárki kattint már nekem termel, érdeklődése a rajongás perverz formája. Névtelensége a saját mércéje.

  

   Én bárhol vállalom a tetteim és azt amit mondok. Ha valaki aki igazán vinnyog az irigy gyűlölet szájszagú mocskában, akkor tudhatná, hogy a legnagyobb kitolás velem a közöny. Nem kattint, nem olvassa, sőt értékesnek tartott életének idejét sem vesztegeti rám, vagy a dolgaimra . Ha nem így tesz - elárulja magát: Őrült Rajongó! Én akit nem szeretek, vagy nem ismerek el, azt interballisztikus ívben elkerülöm. Ennyi.

  

    Akármit is nyüszít a hozzászólásokban csak megerősít benne, hogy a legjobb amit csinálok. Attól még mindig magas hústartalmú lesz a Norbi párizsi, nem lesz benne génkezelt szója, irtó sokan fognak továbbra is lefogyni a módszeremmel és sok termékből sajna nem tudunk eleget szállítani a boltokba. A vásárlók vadásznak. 5-10 éve másnak is állt a zászló, senki nem jelentkezett. Most irtó nagy szorgalom van érdeklődni, irogatni, feljelentgetni. Szánalmas.

  

  Hú de jól esett egy kis őszinteség! Na Barátaim most figyeljétek a majmokat! Hú de fognak írni, rázzák a ketrecet! :-)