Óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy immár harmadik alkalommal résztvehettem az ingolstadti Audi és a Porsche Hungária szervezésében megrendezett Driving Sportscar Experience tanfolyamon. Saját céges autómba évente több mint 40 ezer km kerül a hazai utakon. A lóerő önmagában semmi. Audival 3 éve közlekedek, a jogsim 20 éves. Eddig sosem okoztam balesetet. Ez szerencse is volt, de jelen események folytán talán már tudatos is.

 

   Legelső alkalommal - két éve - Finnországban kellett egy hétig küzdeni a jéggel és a lóerővel. Tavaly és most a Hungaroringen, profi pilóták irányításával, önállóan lehetett kihozni a maximumot az S8, S5, RS4, S6 és a legenda R8 változatból. Őszintén mondom, hogy az ember többet tanul egy nap alatt mint egész addigi életének vezetési rutinja.

 

   Iszonyú sokat számít a vezetési biztonság, a reakciók korrekt uralásában. Jó lenne, ha más autóforgalmazók is foglalkoznának ezzel. A jogosítvány önmagában sajnos semmilyen vezetési tudást nem ad. Még egyszer köszönöm Nektek Audi!

 

 

   A tegnapi képek nyálcsorgatóak! Norbi