Az alábbi levelet tegnap kaptam 75 kilót fogyott és az elért súlyt 3 éve kiválóan tartó barátomtól. Amit ír sajnos nem üzleti kérdés. A kisebb magyar cégek disztribúciója nem tudja felvenni a versenyt a multikkal. A láncok nagyrésze, de főleg a kisebb boltok abszolút nem foglalkoznak a fogynivágyókkal. Még az elején írtam erről a "Mit veszel Anyádnak" fejezetemben.

   Látjátok, hogy nem a profit az első, mivel Kovi levele tükrözi a hozzám beérkező többezer levél tartalmát. Csak reménykedem abban, hogy az ősszel induló nagy fogyasztóshow hatása segít ezen.

  Tök röhej, hogy a mai túlkínálattal rendelkező piacon keresletet sem szolgálnak ki. Én annak örülnék, ha mindenhol lenne Alexandra polc, Norbi polc, aki pedig ezekre van kattanva nyugodtan országosan is résztvehetne a fogyási, súlymegtartási versenyben. Aki pedig irtózik ettől, legalább tudná, hogy hová ne nyúljon. Ez lenne a demokrácia...

 

 

Égjen a zsír!

 

 

Norbi

 

 

 

Drága Mesterem!

 

  A napokban idegbajosan jöttem haza a bevásárlásomról. Azt történt ugyanis, hogy szerettem volna venni Norbi termékeket. Különféle nyalánkságokat és finomságokat. Én szeretem a Norbi rudat, a pudingokat a süteményket, a kalácsot és a kenyeret is.

  Nos, a Tescoban kaptam Update 1-es kenyeret és kalácsot, A G-Roby üzletében vehettem pudingot és rudat, a Matchban volt Norbi csoki.

  Szerintem ez paródia! Az lehetetlen, hogy ezekre a temékekre valósággal vadászni kell. Te tudod a legjobban, hogy amikor én fogyókúráztam, akkor még nem léteztek ezek a termékek. Most léteznek ugyan, de nem lehet kapni őket szinte sehol. Ezzel az üzletpolitikával valakik megnehezítik az éppen most fogyókúrázóknak azt, hogy könnyebben szabaduljanak meg a súlyfeleslegüktől. Azt csak megjegyzem, hogy a különféle süteményeket, mint a dejós, a puncsos, a linzereket hónapok óta nem lehet kapni sehol.

   A G-Roby üzletében például láttam legalább ötféle Jó Reggelt! kekszet, de nem volt Jó Estét! keksz. Miért? Láttam óriási csoki választékot, de Norbi félét nem. Miért? A Kaisers üzletekben egy időben lehetett kapni a kenyereidet és süteményeidet. Abban az időben, ha egyetlen nappal később mentem megvenni ezeket a termékeket, már nem lehetett kapni. Miért? Most viszont teljesen eltűntek ezekből az üzletekből is.

  Kérlek, nézz utána ennek az abnormális üzletpolitikának, mert ez röhejes.

 

Szia

 

Kovi (a Fathunter)