Attól függ kinek és mihez képest. Most induljunk ki egy átlagos, túlsúlyos, ziháló, sápadt, fáradt ember rohanó életvitele alapján. Aki például ha éhes, beszalad egy mekibe, vagy egyéb ilyen cukros, lisztes, zsíros kajáldába. Én speciel még ezek szagától is rosszul vagyok , de néha betévedek a Kentucky csirkézőbe. Régóta szeretem, bár az emésztésem megviseli. Gyerekkorom óta szeretem a sajttortát és a csípős csirkét. Ha állandóan alacsonyan tartanám a szénhidrát bevitelem már nem tudnék edzeni, feleslegem nincs. A testzsírom edzés után 7% alatt van! Ergo híznom kell néha, hogy Update szerint ehessek.

 Ma a Király utcai Kentucky étteremben ebédeltem 1500 forintért! Tartalom: 1 db kis cola light jéggel, egy pici csípős hát, egy apró alsócomb, 1db kicsi káposzta sali és féltenyérnyi sajttorta. A kóla kivételével full update3 ! Nem laktam jól, két óra múlva újra megehettem volna mindet. A kiszolgálás lassú volt, a szag rossz volt /sajnos a közönség egy része miatt/ , az asztal koszos. Többnyire kétes alakok tarkították a fásult, ápolatlan közönséget. Az étel ízlett, fene az ízlésem! A túléléshez naponta 3 ilyen akcióra van szükségem minimum 4500 Ft értékben, esetleg olcsón főzhetek otthon. Erre pedig időm nincs.

A Food Express által készített -10kg/hó Update menü napi átlagára 1725 és 1990 forint között van frissen, házhozszálítással . Mit tartalmaz? Nézzünk egy-két napi példát: fuszeres pulykacsíkok párolt vegyes zöldségkörettel, könnyu meggyleves, update ribizlis csokitorta, könnyu zöldborsófozelék fott virslivel (1 725 Ft), avagy egy drága nap könnyű tejszínes hagymakrémleves, pirított kenyérkockával, update citromos joghurt torta, hideg füstölt karajsonka könnyű majonézes, sajtos tojássalátával, sajtos spenóttal göngyölt pulykamell, párolt zöldbabbal és sárgarépával (2 065 Ft)

Egy nagy leves, egy update 1 süti és két főétel! A süti a reggeli egy kis kávéval, teával. Kiadós ebéd levessel és egy könnyű vacsora. Ezzel fogy mindenki heti 3-4 kilókat! Ha melléeszel, vétkezel, habzsi-dőzsi - elérheted a napi 3000 Ft kiadást! Nem zsíros gyorskaját, lisztet, cukrot ettél! Ettől még fogok néha az említett helyen enni, néha kell vétkezni! Ürügy a drágaság! Érted Drágaszág? Cak a gyűrűt akarom... :-)

Természetesen sajnos van aki ezt sem engedheti meg, de nem is a kilókkal küzd.... Sajnos...

Sokan felvetettétek, hogy a light kóla miért 1-es kód, hiszen szerintetek egészségtelen. Én sem írtam soha, hogy a kódjaim egészségsorrendek. A cukormentes kóla nem hízlal, nem vércukor bomba - ennyi. Az, hogy mi az egészséges étkezés és mi nem, erről a következő feljegyzésem fog szólni. /mielőtt parázs vita alakulna ki/ Ja! A világot sem akarom megváltani és bebizonyítani sem akarom, hogy tökéletes lennék... Nagyon sokan lefogynak a módszeremmel könnyedén és persze másképp is. Csak egy út, egy lehetőség vagyok a sok közül.

 

Üdv. Norbi