http://www.velvet.hu/blogok/norbi/2007/08/14/nyilt_level_a_sziget_fesztivalrol

 

 

 

 

 

Kedves Norbi!

Figyelemmel kísérem a szereplésed mindenhol, kipróbáltam a módszereid és határozottan állíthatom hogy neked nincs is szükséged arra hogy magyarázkodj. Miért is kellene? Azért mert te ismert emberként nyilvánítottál véleményt? Ha engem mint egy teljesen átlagos dolgozó nőt kivettek volna a szigetre és az én véleményemet is megkérdezték volna, bátran állítom hogy ugyanígy nyilatkoztam volna de arra senki nem emlékezett volna két nap múlva, de te mint "ismert személyiség" persze megosztod a népet rendesen. Ennek ellenére azt gondolom, hogy azok támadnak akik eddig sem tudták elviselni a tudatot mi mindent elértél már az életben. Nagyon nagy dolgokat vittél végbe. Sajnos az emberek irigyek egymás sikereire.Ha véletlenül a másiknak összejön valami akkor megpróbáljuk megbuktatni nehogy jól érezze magát. A magyar mentalitás sajnos ilyen.

Úgy gondolom nem kell foglalkozni semmi rosszindulatú megjegyzéssel, és nem kell senkitől bocsánatot kérni. Nekem is van gyermekem és úgy gondolom hogy mindenkinek akinek van az elborzad a tudattól hogy a gyermeke egyszer egy ilyen ember mellett köt ki. Ha belegondolunk szerintem elborzaszt mindenkit.

Norbi!

Munkádhoz további sok sikert, és boldog családi életet kívánok neked. Azoknak pedig akik támadnak kívánom hogy előbb-utóbb "megvilágosodjanak" és rájöjjenek hogy te ugyanolyan ember vagy mint bárki más, szabad véleménynyilvánítással jó és rossz tulajdonsággal együtt, csak egy kicsit többet tettél az emberekért mint ők.

 De ha mégsem jönnek erre rá akkor sincs gond a te nevedre még akkor is fog mindenki emlékezni amikor őrájuk már senki..

Üdv: Bea

 

 

 

 Az utolsó szó jogán...még egyszer Sziget!

Kedves Kommentelők, kedves Bea!

 Azoknak sincs igaza akik védenek és azoknak sem akik támadnak. Nem nézek le senkit, nem szóltam be a rendezvénynek. Fél éve küzdök ezzel a bloggal, hogy direktben tudjak kommunikálni, de 25-70 komment maximum. A társadalom ingerküszöbje nagyon magas. Pöröj kell hozzá, hogy bármi áttörjön. Nézzétek meg, hogy hányan szóltak hozzá pl. a gyerektáborhoz! A cukrot tényleg drognak tartom. Az E-betük élelmiszer jelölések és csak a hülyék veszik be, hogy mind méreg. Azoknak kiírják a bioboltban szavakkal az adalékot. Néha balhé kell ahhoz, hogy többen figyeljenek. Megcsináltuk. Most tízszer többen olvassák ezt az oldalt és hiszem, hogy ezáltal hasznosabb üzenetek is célba jutnak egy sokkal szélesebb körben. Mint mondtam: "A dolgok nem feketék és fehérek!" Ha bármelyikőtök kimegy egy szélsőséges rendezvényre, sokkolja a látvány, a haverjával kb. ugyanígy dumál. Nem kell álszenteskedni! Mindenki nagy okosan megfejti az életem, kielemzik a részleteket bármely mondatunkból, de az igazi életünkről, a gyerekeimmel való kapcsolatunkról, az ételeink fejlesztéséről, a valós dolgainkról lövésük sincs. Ha simán végigdicsértem volna a helyet, akkor az lett volna a baj. "A fitneszgurunak bejön a pia és a sárbanfetrengés!" Ezt olvastam volna egy bulvár címlapon... Jó lett volna, ha legalább ennyien elolvasták volna a Vallomás c. könyvem. Talán mélyebben és többet lehetett volna tudni arról, ami ténylegesen vagyok. Na mindegy! Itt vagytok, olvastok, vitáztok és ez a lényeg! Igyekszem még néhányszor kiverni majd a biztosítékot! A közönyt mindig utáltam. Azért a hasznos témákon is vitázzatok! Köszöntök mindenkit Norbi blogján a Velveten! Ölellek Benneteket ha néha utáltok is :-)!

Szép napot! Ég a zsír!

Norbi