Tisztelt Kommentelők!

Miért volt fontos a nyílt válasz? Mert ez egy blog. A lényege a vita, ha valaki ezt nem vette volna észre.

Erik amúgy tök korrekt fazon, bár a szerkó ijesztő. Miért kérdeztem rá a neonáci külsőre? Mert a nagyapám és a nagyanyám 1945-ben kivégezték. Nagyapám legéppuskázott holtteste apámat takarta el a következő sorozat elől. Mindez a Thököly és a Stefánia sarkán. Aki ezt az eszmét pártolja, dicsőíti annak válaszra sem méltatok egy sort sem. Nekem a negatív komment is komment. Olvasottság, eredmény. Semmit nem érek semleges témákkal.

Erik következő leveléből hála az égnek nem tűnt ki, hogy fasiszta lenne. Remélem, hogy korrekt fazon. Ha a szerkó balhéból van, akkor itt egy kis szereplés. Ha egy kirekesztő, gyilkos eszmét testesít meg, az más kérdés. Többiek! Nem tudom elégszer elmondani, hogy nem akarok megfelelni senkinek, tehát a kritika is ugyanannyira "zavar" mint a dícséret. Kösz mindkettőt!

Ha azt írjátok, hogy alacsony, hülye,csaló, infantilis stb. vagyok, akkor válaszolok: Igen! Tudom! És? Meg egy csomó minden még. Szerintem ez Bennetek is megvan ha nap mint nap ezeket írogatjátok ide. Így tovább! Most beismertem. Valami izmosabb fikázást kéne kitalálni! Esetleg lehetne építő ötletekkel is segíteni egymást. Sokkal szebb úgy a világ. Én nem utálok senkit. Szeretem a munkám, imádok embereket lefogyasztani, szeretek pénzt is keresni /Ti nem?/, imádom a családom és tök jó néha cenzúra nélkül kimondani dolgokat, érzéseket. Még akkor is, ha néha nincs igazam. Bocs. Nem vagyok messze sem tökéletes!

 

Ölelés Mindenkinek! Norbi

 

/a képen 3 db ytong lap megy kettébe, s ez a belső erő lényege - soha nem gyakoroltam/