Szia Norbi!

Kenyér ügyben jelentem az van, hogy Halason a boltokban nem lehet kapni, a FEX áruházban pedig minden hétfőn 14 óráig lehet pékárura megrendelést leadni, ami csütörtökön érkezik.

Az áruházból pénteken egy csomó mindent rendeltem, így liszteket is, alig várom, hogy kipróbáljam őket. A jó hír, hogy a tervek szerint vasárnap átmegyünk Szegedre - a plázában családi mozi délután – ahol a Corában talán lesz.

 Ma reggel Zsolt megint 6-kor kelt, és reggelizett. Csak tudnám miért? Én ilyenkor egy falatot sem tudnék lenyelni. Morgolódtam is vele, de csak egy kicsit. Ha azonban holnap – vasárnap - reggel is korán kel, fejbe vágom egy sodrófával az tuti!

Reggeli: egy nagyobb tányér lecsó, 1 db virsli – ennyi maradt, tegnap nem kaptam u.1-et. Erre azt mondta, nincs mit enni. Megjegyzem a hűtő tele van számára is ehető dolgokkal. 20 dkg halspecialitás /hal szalámi/ vákuum fóliázott volt, erős paprika, fokhagyma, lila hagyma, ½ l tej Megkérdeztem tőle jót evett-e? Válasz: Nem, minden „szart” összeettem. Mire Én: Lehet, hogy jobban jártál volna, ha nem eszel? Lehet. Mindig is jobban jártam volna ha nem eszek. - volt a válasz. A hűtő előtt elmenve belenézett, álldogált és azt mondta: Nincs semmi amibe beleharaphatnék. /értsd: házi szalámi, egy falat sonka, meg ilyenek/ Délelőtt jött a KÍSÉRTÉS.

Két régi cimbora beállított délelőtt ½ 9-kor, nem egész tiszta állapotban /talán a helyes kifejezés „volt a fejük körül”/ azzal a felkiáltással, hogy főzni kéne valami bográcsost. Ezekkel a régi barátokkal kb 10 évvel ezelőtt voltak közelebbi barátságban egymással, sűrűn főztek bográcsost, ami aztán zabálásba, piálásba fulladt. Előfordult, hogy este elmentek egy sörre, ami eltartott úgy hajnalig. Azután szerencsére szétváltak útjaik. Mit mondjak, nem ugráltam a plafonig örömömben, mikor megláttam őket. Az Én „Hősöm” azonban udvariasan és határozottan elhárította az ajánlatot. Itt voltak ½ 12-ig. Zsolt itallal is kínálta őket, Ő azonban csak light colát ivott.

Ebéd: u. eperkrém leves, lecsós sertés szelet u. tarhonyával, u francia csokoládé szelet, feta sajtos saláta. Ez az első olyan ebéd, amit a salátán kívül nem egészített ki semmivel!!!!!!! Szerintem ez is egy fontos állomás.

Az asztaltól elégedetten kelt fel, minden étel ízlett neki. Nagyon meg van elégedve a -10 kg /hó update étrend ízeivel. Még nem volt olyan, ami nem ízlett Neki. Délután rendkívül idegesítő volt. Már szívesen lecsaptam volna. Megkérdeztem tőle, mi a fene baja van? Na mi volt a válasz? Hát az a baja, hogy nem éhes, nem éhezik, hát hogy fog Ő így fogyni? Tudsz Te egyáltalán arról, hogy más u1-s kajákat is eszik? Azt válaszoltam, hogy lassan már – bocsi - az is megírom mikor fingasz! Egyébként ha ezreknek működik, neki is működni fog. Erre szoktam mondani, hogy akinek nincs baja, az csinál magának. Ebben a bizonytalanságában szerintem az első mérlegelés fog fordulatot hozni. A telefonod nagyon feldobta. 5-6-ig ping-pong. Több silkerrel, mint tegnap. ¼ 7-kor megette a pikáns csirkemellet u. burgonyával, az ebédről megmaradt feta salátával. És szintén nem egészítette ki semmi mással, csak a salátával. ½ 8- 8- ig duci torna, még mindig ¼ óra. Szelíden bíztatom a folytatásra, de nem erőltetem. Itt- ott fájnak az izmai, kicsit panaszkodik, de azért csinálja. 8-kor vitamin, 5 szem melatonin. Szerintem a mai nap is volt előre lépés. A holnapi nap „kimerészkedünk” a várunkból. A pláza gondolom tele lesz csábítással, de én készülni fogok u. kaja nélkül egy lépést sem teszünk, ha egyáltalán elindulunk. Ember tervez, Isten végez. Sok sikert kívánok Neked a bentiekhez is, jó éjt az egész családodnak.

Szia!

Vera

 

 Kedves Vera!

Ha a 7 nap eltelt mérjetek! El fog csodálkozni. Éhezve nem lehet fogyni - szerintem. Minden tökéletes! Tornára tegyen még rá 5 percet mert tökönrúgom :-)! Mondd meg neki.

Puszi.

Jó éjt!

Norbi