Kedves Norbi!

A Ti munkátok úgy gondolom egyfajta misszió. Az is csoda, hogy Te erre a célra tetted fel az életed, – szerintem túlzás nélkül mondhatom – az pedig már csodálatos, hogy ehhez a sorstól, Istentől – a hited szerint válaszd ki melyik - egy segítőtársat is kaptál Réka személyében.

A Zsoltnak pedig jár egy tökön rúgás és egy dicséret. Az előző az esti torna elmaradásáért. A dicséret pedig a reggeli mérlegelés eredményéért. 185 kg –ot mértünk a mérlegen. A boldogság leírhatatlan. Egy hitetlen ember lelke életre kelt. Zsolt eddig a múltbéli keserves tapasztalataira tudott csak hagyatkozni. Amit Te és Én mondtunk Neki, azt hitte is, meg nem is. Inkább csak remélte. A megtapasztalás, a bizonyosság elsöprő erejű volt. Meg is hatódott.

A család örömtáncot járt a nappaliban. Azt sem tudtuk sírjunk vagy nevessünk. Az evéshez eddig csak kevés öröm társult, talán, csak amíg lenyelte a falatot. Azután mindig jött a bűntudat. Reggeli 7-kor: 2 szelet u. bundás kenyér /ízlett nagyon/ 20 dkg u. Sole meat virsli /egy egész zsugorfóliányi/ 1 Medve light sajt kenhető /125 g/ 4-5 gerezd fokhagyma, paradicsom. Kávé édesítővel. Most többet evett mint szokott, felszabadultabban, amit a mérlegelés kedvező eredménye okozhatott. Mondta is, hogy jól belakott. Bevallom kicsit sokalltam a megevett mennyiséget, de nem szóltam. Ha Szerinted belefér, akkor jó. Délelőtt megbeszéltük a telefonod és az email után, hogy este fél órás duci tornával próbálkozunk. A bőséges reggelivel 1 óráig bírta. Ekkor ebédre megette a mai menüt /szederleves, sült cs.mell párolt bébirépával és zöldbabbal, joghurtos citrom szelet/ plusz a tegnapról megmaradt u. csirke mellet zöldbabos karfiollal /helyette ugye gyros volt/. U1-s majonézt és Erős Pistát tett rá. Én ezt a mennyiséget most is sokallom, de végül is minden u1 volt.

Ami furcsa még és nem is találunk rá magyarázatot: annyira kívánja az erőset, hogy az már szerintem nem normális. Ennyi erőset máskor fél év alatt eszik meg. Ez olyan, mint a szenvedély betegeknél az elvonás tünete. / Zsoltnál az evés tutira az/ 3 órakor 1 szelet u. puncs szeletet kért. Este 7-től ¼ 9-ig ping-pong. ½ 9 – 9-ig duci torna! Végig csináltuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tökein is folyik a víz. Intenzíven tornázta végig. Zsolt olyan ember, aki vagy csinál valamit, de azt tisztességgel, vagy semmit. Egyébként is a végletek embere, köztes út nem létezik Nála. Gratuláltunk Neki, meg nem öleltük, mert olyan izzadt, mintha egy medencéből lépett volna ki. Kérdeztem, hogy akar-e még valamit enni? Mit írjak neked? Válasz: most annyira fel van ajzva, hogy biztos nem kíván semmit. Ha netán később eszik valamit, holnap megírom. Boldogok vagyunk! Kérdés: a Corában vettünk diabetikus lekvárt. Ez u1-nek minősül-e ? Köszönöm Neked a mai napot!

Jó éjt, Vera.

 Ui: most kiabált fel, hogy fél liter u. kakaót kér. Rohanok és csinálok Neki! Megérdemli.

 

 

Kedves Vera!

Így tovább! Gratulálok az eredményhez! Tornázzon rendesen, tartsa a rendszert és nem kell többé éhezni, se küzdenie a lelkével. A diabetikus lekvár felejtő egyelőre! 2-3 kód között van! Ne lassítsuk az eredményt. Kérjetek pluszban upd1 sütit a Food-tól! Ezer csók! Norbi