Kedves Norbi!

Úgy látszik sikerült rád hangolódnunk teljesen. A leved akkor olvastam fel Zsoltnak, amikor ping-pong után éppen vacsorázott. Nem a food expresszes kaját kérte, hanem virslit, amihez nagy tál salátát készítettem. /saláta, paprika, paradicsom, lilahagyma, fokhagyma, olívabogyó, fetasajt/ És mit írtál, még egy kis zöldség mehet. Jó érzés volt, hogy kitaláltuk a gondolatodat. Ma reggel hatkor kelt, de csak nyolckor reggelizett! Szerintem ez is haladás.

Az upd. kúra megkezdése előtt az ébredések után mindig indult reggelizni. Szalonna, kolbász, disznósajt, zsemle. Reggeli: 1 doboz upd. polip fokhagymás mártásban, parika, paradicsom, fokhagyma, erős pista –az erőset változatlanul nagyon kívánja- 1,5 szelet upd kenyér, kenhető light medvesajt, 0,5 l sovány tej, kávé édesítőszerrel. Délelőtt intézte az ügyeit. Délben még nem volt éhes!!!!!!!!!!

Ebéd ½ 3- kor: upd csirkeragu leves, upd. sertés szelet párolt gombával, upd burgonyapürével. Feta sajtos salátát evett hozzá, valamint megkóstolta azt, amit a gyerekeknek készítettem. Csirkemell szeleteket sütöttem teflonban kevés olívaolajon. Ezt egy jénai tálba fektettem. Tetejére:összedarabolt vöröshagymát, paprikát, paradicsomot, reszelt sárgarépát kevés olíva olajon megpároltam, sóval, borssal, majoránnával, bazsalikommal fűszereztem. Az egészre light óvári sajtot reszeltem. 15 percre be a sütőbe. Upd. joghurtos ribizli torta szelettel, kávé édesítőszerrel zárta a sort.

Délután nem kért semmit. Napközben vizet, light colát, upd málna italport ivott. ¼ 8 -kor jött a ping-pong partnere családostól. A fiúk 1 órát játszottak, mi lányok a módszeredről és a termékeidről beszélgettünk, a gyerekek játszottak. Megmutattam a termékeidet, egy csomót meg is kóstoltattam velük. Nagyon tetszett. A család hölgy tagja is szeretne legalább 4-5 kilót fogyni. Adtam a Food Expressz katalógusból, próbálják ki, megadtam a Fexmarket honlapjának címét, rendeljenek. 9-kor mentek el. Némi rábeszélés, kifogáskeresés következett, majd fél óra duci torna az egész családnak. Ezért is írok ilyen későn, úgy gondoltam fontosabb, hogy a torna meglegyen. Kérdeztem kér-e valamit enni, a válasz: most biztos nem. A sport után közvetlenül ugye nem esik jó a kaja. Az upd málna ízű italpor viszont nagyon ízlett neki, mert az előbb kiabált fel, hogy olyat kér. Ha később még kér valamit, holnap megírom. Összegzés: a mai napon szerintem kifejezetten keveset evett. A régebbi étkezéseihez és a múlt héthez képest is.

 Jó éjt!

Vera

 

Drága Vera!

Két elméletem kezd igazolódni. 1. Újabb élmények váltják fel a depressziós bánatevést. Ez a Ti érdemetek és rendszeres mozgásé, valamint a fogyással növekvő önbecsülésé. 2. Kezd helyreállni a vérképe és már nem inzulin túltengéses kaja és szénhidrátfüggő. Ez az update1 program lényege, tulajdonképpen lejön az általad előzőleg írt levélben való drogról. Minden tökéletes amit írtál.

Szeretettel ölel: Norbi