Kedves Norbi!

Ma reggel mondhatni kisebb csoda történt. Zsolt szokásához híven korán ébredt. Az első gondolata azonban nem a kaja volt, nekilátott a napi rutinnak. 8 óra körül Én mondtam, hogy reggelizni kellene. Ő azonban azt mondta, hogy nem éhes. Végül is ¾ 9-kor reggeliztünk.

 Zsolt a következőket ette: 3 db bundás kenyér upd 1 kenyérből, upd szalámi, sonka 1-1 zsugorfóliával, paprika, fokhagyma, erős pista Délelőtt úgy döntöttünk, hogy mégis csak elmegyünk Siófokra, – a héten beszélgettünk róla, de végül is péntek körül a nem mellett voksoltunk – a Hotel Azúrba. ¼ 1 körül indultunk, mivel mindenki későn reggelizett, ebéd nélkül. Bepakoltuk az upd1-es kajákat is. 3-kor álltunk meg ebédelni – 6 óra telt el a reggeli óta!! Zsolt nem igazán volt még éhes, de egy pacalt evett –elég kevés volt - köret nélkül, szeletelt paradicsommal. 1 szelet reggeliről maradt upd. 1 bundáskenyeret, 2 szelet upd dejós süteményt.

Délután úsztunk, fürödtünk a rendes medencében, áztunk a gyógyvízben. Este kimentünk az aranypartra, ahol is Zsolt gyrost evett pita nélkül. Az öntetben sem volt cukor, megkérdeztük. Rendkívül finom volt, nagyon ízlett Neki. Evés közben a fejét csóválta, ilyen finomakat ehet, és közben fogy! Ez kb 8 körül volt. Ekkor küldtem az sms-t is. Tehát ma összesen 3-szor evett, és nem sokat. Az upd. étrend előtt ilyen szinte soha nem volt. Napközben vizet, light colát ivott, valamint 2 kávét édesítő szerrel. A héten egyébként észrevehetően jó kedélyű volt, fütyörészett, énekelt.

 Sok szeretettel!

 Vera

 

Kedves Vera!

 Mostanra állt át teljesen a szervezete az update-re.

Üdv.

Norbi