Kedves Norbi!

Ma hajnalban keltünk /5-kor/, a terv szerint 6-kor indultunk volna, de hoztuk szokásos formánkat, 1/7-kor már sikerült is elindulni Pestre, a Mokkába. Néha olaszosan élünk. Felkelés után mérlegeltünk, Zsoltnál 182 kg-ot mutatott a mérleg, ami -10 kg-ot jelent 2 hét alatt. Az egész család mérlegelt: Peti - 3 kg, Anna - 4 kg, Eszter - 2 kg, Én – 1 kg. Ez ugye még -10 kg. Összesen családi szinten -20 kg/család. /Az sms-ben az enyémet nem adtam a családi fogyáshoz, ezért - 19 kg-ot írtam/ Nagyon örülünk. A gyerekek közül Annánál a leglátványosabb a változás, mégpedig a hasán, fenekén, combján. Eszter a nyáron a fenekére és a combjára hízott, most pedig pont ezek a testrészek lettek vékonyabbak. Van bennem egyfajta megnyugvás a gyerekeket illetően!

Eddig azt gondoltam arra kell Őket nevelnem /főleg a két nagyobbat/, hogy egész életükben nagyon kell vigyázniuk a súlyukra, ami örökös fogyókúrából, megvonásból, lemondásból áll. Annát előre féltettem a szülés, szoptatás időszakától. Ez egyfajta féltésként élt bennem. Rossz volt a tudat, hogy keserves harcaik lesznek és a bizonytalanság, hogy tudnak-e győzni vagy elbuknak. Zsolt példája nem sok jóval kecsegtetett. Most pedig itt van Nekik is a módszered, amivel könnyedén megtarthatják az ideális testsúlyukat. Ki tudja, mennyire befolyásolja majd az életüket, mitől óvja meg Őket. Mindenesetre ez egy megnyugtató érzés, biztonságban tudom Őket az elhízás veszélyétől. Ez egy anyának nagyon jó érzés. Zsolt reggel indulás előtt 1 vákuum fóliázott upd. párizsit evett, fél kenhető light sajtot, 1 szelet upd. 1 kenyeret, paprika, erős pista Csiszár Jenővel volt a beszélgetés a Mokkában. Nem tudom sikerült-e esetleg megnézned, mi a véleményed róla? Hazafele 11 körül értünk Jakabszállásra, ahol megálltunk enni. Zsolt pacalt evett savanyú uborkával, erős cseresznye paprikával, köret nélkül, 1 szelet upd. kenyérrel, amit magunkkal vittünk, valamint 1 hekket. Csalódás volt számára az evés, rágós volt a pacal, talán az íze sem volt olyan, mint szokott. Nagyon fáradt volt egész délután. Mondta is, a ping-ponghoz sincs ereje. Ezért azt gondoltam, hogy a duci torna miatt ismét közel harcot kell vívni, azonban nem így történt. Délután 2 szelet upd. süteményt evett. 6 óra körül upd. karfiolos, brokkolis rakott csirkemellet, 2 szelet upd. süti. Ez volt a mai utolsó evése. A nap folyamán upd italporokkal ízesített tisztított vizet, vizet ivott.

¼ 8 - ¼ 9-ig ping-pong, majd utána azonnal duci torna minden rábeszélés nélkül. Sőt épp a levelet írtam Neked, amikor meghallottam az ismerős zenét. Erre aztán az egész család a nappaliba csődült, és már kezdtük is. A reggeli Mokkát felvették kérésünkre DVD-re a barátaink. Itthon megnéztük, és megdöbbenve láttam a holnapi témák előzetese között a következőt: Norbi kajája mehet a lecsóba?- felszámolás alatt az egészségkonyha. Erre utaltál a napokban, hogy valaki fel akarja használni ellened? Tök szemétség. Mi teljes mellszélességgel kiállunk Melletted is és a módszered mellett is. Nagyon sok ember köszönheti Neked, hogy visszakapta az életkedvét, az egészségét, életminőségét, megmentetted esetleg a házasságát stb. Minél inkább ellened vannak, annál biztosabb lehetsz benne,hogy jó úton jársz!!!

 Jó éjt!

Vera

 

 

Kedves Vera!

 

Sajnos odáig jutottunk, hogy átvernek a Mokka szerkesztői. Engem a Nagy Fogyás műsorral kapcsolatos interjúra hívtak. Tök vicc, hogy két éve beszűntettem egy projektcégem működését, végre felszámolják. Régóta a Food Express kajáit eszitek Ti is. Ők csinálják sikerrel az Update-et. Több ezer működését máshova átvivő céget számolnak fel havonta, s mégis velem csámcsognak. Mintha a garázsban nekiütném a kocsim ajtaját a falnak és másnap szalagcím lenne: Norbi túl az életveszélyen! Súlyos autóbalaesetet szenvedett! Túléli? Közröhej a mai bulvármédia. Az eredményeitek meghaladják az általam elképzelteket! Szívből gratulálok! A gyerekek ne fogyjanak, csak tartsák a súlyuk! Kivétel a pici duci lányod. Egyenek több 2-est!

Puszi Nektek!

Norbi