Kedves Norbi!

A magyar nyelv egy gyönyörű, kifejező nyelv. A baj nem jár egyedül, a baj csőstül jön, nagyon találó és szemléletes kifejezések. Sajnos nekünk is rossz szériánk van, idegeskedésből kijut rendesen. Ez volt a rossz hír. A jó pedig az, hogy mindezek ellenére szigorúan upd1 program van. Az olyan idegileg nehéz helyzetekben, mint amilyen a mai nap is volt, a fogyókúra kísérletek a múltban rendre kudarcba fulladtak.

Zsolt reggelije: upd. virsli, főtt tojás, upd majonéz, upd1 kenyér, lila hagyma, paradicsom, fokhagyma. Kávé édesítőszerrel. Délelőtt nem evett semmit.

Ebéd: upd. brokkolikrémleves, lazacszelet vargányagomba mártással, upd galuskával, kávé édesítőszerrel Délután kétszer is szándékozott enni, de nem hagyták, mindig jött valaki Hozzá. Este ½ 8-tól ½ 9-ig ping-pong, ¾ 9 – ¼ 10-ig duci torna. Kérdeztem Tőle kér-e valamit enni még, mit írjak Neked? Válasz: most olyan ideges, hogy biztos nem kér semmit! Napközben víz, upd italpor. A mai nap nem a szokásos módon –evés - reagálta le a stresszt. A tegnapi válaszleveledből láttam, hogy Te sem a tyúkokkal fekszel. Jó éjt! Sok sikert a csapatoddal!

Vera

 

Drága Vera!

Mondd meg az Uradnak, hogy szívből vele vagyok és egy ország ducijainak ad reményt! Küzdök én is keményen, de érdemes! Ölellek és köszi a fotókat!

Puszi.

Norbi