Kedves Norbi!

Zsolt ma is abszolút fegyelmezett napot tudhat maga után. Reggeli: virsli, főtt tojás, upd1 kenyér, 1 doboz upd tintahal, lilahagyma, paradicsom, fokhagyma, upd majonéz, erős pista elmaradt! Csökkenőben van az erős iránti igénye jelen állás szerint. Hogy miért, halványlila gőzöm sincs, de így van. Volt még egy kávé édesítőszerrel is. Délelőtt nem evett semmit.

Ebéd: upd ribizli leves, upd rántott pulykamell burgonyapürével, 2 szelet upd sütemény, kávé éesítőszerrel. Semmi kiegészítés. Délután szintén semmi. Vacsora ½ 7 körül: upd sonka, upd1 kenyér, light kenhető sajt, paprika, paradicsom. Nem evett sem túl sokat, sem túl sokszor! A ping-pong elmaradt, mert a partnere az utolsó pillanatban lemondta. Duci torna ¾ 8 – ¼ 9 –ig tartott. A problémák egy része megoldódó stádiumban van. Zsolt fáradtságot és kimerültséget érez. Ha megül, utána nehezen indul el, a derekát ás a forgóját fájlalja. Mindezek ellenére nem kellett győzködni a torna miatt. Már alig várom a hétfőt, kíváncsi vagyok a mérlegelés eredményére. Anna fogyása továbbra is látványos, nagyon boldog.

Számomra ez kisebb fajta csoda, hiszen egy gyereket fogyasztani szerintem nagyon nehéz. Ma a cipésztől kilépve láttam egy nagyon-nagyon duci fiatal lányt. Kinézetre ducibb volt, mint Anita a fogyi showban. Nagyon megsajnáltam, majd beszálltam az autóba. Azután gondoltam egy nagyot, kipattantam az autóból, és utána szaladtam. Bemutatkoztam, elnézést kértem Tőle, hogy ismeretlenül megszólítottam, elmondtam, hogy a férjem is 200 kg, a Te módszereddel sikeresen fogy, próbálja ki Ő is. Azt mondta, hogy „ a teljes Norbi arzenál” meg van Neki. Régebben csinálta, fogyott is. Én végül is csak arra tudtam bíztatni, hogy kezdje el újra, mert nagyon jó a módszered. Nem haragudott meg, hogy ismeretlenül leszólítottam és a súlyáról beszéltem Vele, pedig legbelül tartottam attól, hogy elküld melegebb éghajlatokra. Mosolyogva váltunk el. Jó érzés volt utólag, hogy megtettem. Kérdésem, milyen tanácsod van a bőrével kapcsolatban? Érdemes valamit tenni ez ügyben vagy bele kell nyugodni abba, hogy majd „kisebbre kell venni a kabátot” – mint mondta a Mokkában.

Sok szeretettel, Vera.

 

Kedves Vera!

 Nem minden nap sétagalopp. Tegnap és ma én is ágynak dőltem. Hasmenés, hőemelkedés, állandó alvási vágy. Kivett a csapatomért letett munka, a stressz. Már jobban vagyok. Mondd el Zsoltnak, hogy minden napja kilókban könnyebb lesz, s ez a lényeg. Nem egy álom kiszabadulni a zsírbörtönből. Amit tettél az nemes. Az a baj, hogy sokan nem viszik végig a céljaikat, s az életük félresiklik. Nem számít a Norbi arzenál, ha belül nincs rendben. Belső erőt pedig csak konzekvensen végigvitt elhatározásaink büszke emléke adhat.

Puszi Nektek!

 Norbi