Kedves Norbi!

Zsolt tegnap vacsorázott, de keveset és csupa upd 1-es dolgokat. Ma reggel méredzkedett az egész család. Egységesen elmondható, hogy a mérleg mindenkinél ugyanazt mutatta, mint egy héttel ezelőtt, bár mindenki vékonyabbnak látszik szemrevételezés alapján.

Zsolt csalódott volt, de vigasztaltam, hogy már izmosodik, látszatra fogyott, és ezt mindenki látja, a mérleget pedig úgyis csak Ő látta. Délelőtt hívtalak, és bármit is mondtál Neki, megnyugodott tőle és túllépett a dolgon. A legközelebbi méredzkedés csak két hét múlva lesz! Reggel azonban még annyira rossz kedve volt, hogy nem is reggelizett. Upd1 program előtt mondjuk jól belakott volna csalódásában – ezt csak úgy széljegyzetként írtam. A telefonod után azonban megnyugodott és reggelizett: upd virslit, 2 melegszendvics csupa-csupa upd1 alkotóelemekből, paprika, paradicson, lilahagyma, kávé édesítőszerrel. Annyira jól lakott - mondjuk nem csodálom - ,hogy ¾ 3-kor csak azért ebédelt, mert már itt volt az ideje. Ekkor: upd. málnakrémlevest, upd. sajtos rakott brokkolit csirkemellel, 1 kis szelet -upd. liszttel és panírmorzsával készült - rántott tarját evett. Annyira jóllakott, hogy az upd sütit már meg sem ette. Az ebédet egy kávéval zárta. Estig nem is evett semmit. 7- ½ 9-ig ping-pong, utána rögtön duci torna. Kérdeztem, hogy vacsizik-e valamit, de azt mondta, hogy annyira tele van még mindig, – megjegyzem a 3-kor megevett kajával este 9-kor - semmit sem bírna enni. Tehát tulajdonképpen ma csak kétszer evett!!! Ez a nap is szabályos volt, csak upd1 minősítésű dolgokat evett, ivott és a napi mozgás is meg volt.

Szemlátomást igenis nagyon látszik a változás Zsolton is és az egész családon is. Én például összesen 1 kg-ot fogytam a mérleg szerint, mégis észreveszik rajtam, mert többnek látszik, és ami a fő dolog, hogy onnan megy le ahonnan kell! Az upd1 termékek beszerzése a múlt héten teljesen megoldódott – ezt elfelejtettem megírni – az utcánkban levő COOP bolthálózat egyik jeles kisboltjának vezetője ugyanis olyan szalámikat is beszerez a Délhústól /pl upd1 szalámikat rúdban és nem vákuum kiszerelésben – eszméletlen finomak, virslit/, amit a multik polcain még csak nem is láttam. De ugyanígy túrórudit, pudingot, light sajtot stb. Megmondom, hogy mennyit kérek, és másnap már mehetek is érte. Hajrá emberközpontú magyar kiskereskedelem! És persze ott van még a FEX áruház is minden egyébre.

Jó éjt a családodnak és a csapatodnak is és persze Neked is! Remélem már megyógyultál! Vera

 

Kedves Vera!

Csókoltatjuk a Coop kisbolt vezetőjét! Annyit mondtam Zsoltnak, hogy ne frusztrálja magát csak maximum kéthetente a mérlegen! Ez fontos. Mindent jól csinál, de az anyagcsere és az idő nem úgy működik mint a 2x2! Mentek össze, karcsúsodtok, miközben a zsírnál tízszer sűrűbb izomszövet jön létre. Ennyi a megfejtés. Két hét múlva legalább -5 kg lesz az eredménye. Erre emlékezzetek!

Puszi Nektek!

Norbi