Kedves Norbi!

Annak, hogy érzelmekről nem igazán írtam az utolsó leveleimben, annak két oka van. Az egyik: volt egy kis mosolyszünet köztünk. Természetesen Mi sem vagyunk tökéletesek, és aki azt mondja, hogy Náluk sosincs veszekedés az vagy hazudik, vagy festi magát. Már túl vagyunk rajta, és az upd program is „túlélte” hiba nélkül. A korábbi fogyókúrás programok egy ilyen malőrön elvéreztek.

A másik ok: teljes mértékben adoptáltuk az upd programot, méghozzá családi szinten; hétköznapivá vált a szó jó értelmében értve. Vagyis jókat eszünk, a wc papír is fogy, és Mi is fogyunk. Nincsenek érzelmi kilengések sem pozitív, sem negatív irányba az evést illetően. Ami esetleg nehéz lehet: elkezdeni tornázni. Az evés területén pedig minden kívánságunkat ki tudjuk elégíteni update1 termékekkel, nincsenek elérhetetlen álmok. Mint minden jóhoz, így az upd programhoz is könnyen hozzászokik az ember.

A program hatékonysága biztosított, már csak az időtényező hiányzik, ami pedig köztudottan rohan. Tehát a siker biztos és gyors. Már csak ki kell várni. Már odáig jutottunk, hogy vendégvárásra is vállalkoztunk. Van egy kedves, baráti család, akikkel időnként felváltva megvendégeljük egymást. Ilyenkor jókat eszünk, iszunk, beszélgetünk, kártyázunk. Már mi voltunk a sorosak. A napunk is ennek jegyében telt el, a vendégeket ebédre vártuk. /A családfő Zsolt egyik ping-pong partnere./ A reggeli nem is tudom miért kimaradt, elfelejtettük. Ilyen az upd program előtt elő nem fordulhatott volna.

Zsolt intézte délellőtt a dolgait, Én pedig készültem a déli vendégfogadásra. Gyrost készítettem csirkecombból, a vendégek számára krumplit is sütöttem. Zsolt rá sem nézett a krumplira. Upd 1 lisztből pogácsát sütöttem, gofrit készítettem diabetikus pudinggal. Vörösbort ittunk light colával, természetesen mértékkel. Tehát normális ebédet, sós, édes süteményt, italt tudtunk az asztalra tenni Vendégeinknek, és minden upd1 volt – kivételt a sült krumpli képezett, de mint írtam Zsolt egy falatot sem evett belőle. Ezen egyébként vendégeink csodálkoztak. Mármint azon, hogy nem esett nehezére kihagyni. A vendégek számára egyébként volt nem upd1-es sós és édes sütemény is az udvariasság kedvéért, de Nekik is az upd sütik tetszettek. Zsolt természetesen ezekhez sem nyúlt hozzá. A délután egészen késő estig beszélgetéssel, kártyázással telt. Mivel a vendégség késő estig tartott, a torna ma elmaradt. Zsolt 10 óra körül a maradék gyrosból vacsorázott. Jó hangulatú, kellemes napunk volt.

Jó éjt!

Vera

 

Néha kell egy ilyen nap. Ne aggódj, nálunk is van néha mosolyszünet.

Puszi.

Norbi