Kedves Norbi!

Zsoltnak ma nehéz napja volt, sokat tárgyalt. Az idegi fáradtság pedig néha rosszabb, mint a fizikai. Mindezek ellenére betartja a programot. Reggeli: upd virsli, melegszendvics, erős paprika, paradicsom, fokhagyma. A tej elfogyott a hétvégén, így vizet ivott. Délelőtt üzleti ügyeit intézte, nem is ért haza délre, csak ½ 3 körül. Ekkor megette az upd könnyű zöldborsóleves, beach saláta sonkával, mozzarellával könnyű amerikai öntettel. Az öntetet csak megkóstolta. Ebédre a gyerekeknek upd módszerrel rántottam ki padlizsánt, ebből viszonylag sokat evett. Délután is sokat dolgozott. Uzsonnára és vacsorára is rántott padlizsánt kért, ezt egyébként nagyon szereti. Napközben leginkább vizet ivott. Este 7-8 –ig ping-pong volt, utána pedig 35 perc duci torna.

Este egy nagyot beszélgettünk. Jó, hogy lassan újra találkozunk. Egy személyes beszélgetés újra feltölti, lökést ad Neki. Szüksége is van rá, mert kimeríti a tartalék energiáit. Szeptember 17-én kezdtük veled az upd programot, azóta sokat változott az életünk. Új, jó szokásokat vettünk fel, mindenki fogyott.

Jó éjt!

Vera

 

Szerintem szerda reggel mérjük meg. Jó lenne, ha aznap reggel tornázna, wc és utána mérnénk. Ez nettó eredmény lenne. Hidd el feltöltöm majd energiával.

Jó éjt!

Norbi