Kedves Norbi!

Zsoltnak úgy nő az aktivitása, ahogy csökken a súlya. A múlt héten egyébként többször voltak rossz álmai. Amikor a léböjt kúrát csináltuk, akkor voltak hasonló tünetek. A böjtölést vezető orvos azt mondta, hogy a tisztulás több síkon is megtörténik. Egyrészt a testben, másrészt a lélekben. A lélek „súlyfölöslegének” oldódása, tisztulása a rossz álmokon keresztül történik. Most az upd program során hasonlót tapasztaltunk. Kíváncsi vagyok, hogy a későbbiek folyamán, ez hogyan alakul?

A mai reggeli upd virsli, melegszendvics volt paprikával, paradicsommal, fokhagymával. Tejet ivott, valamint kávét édesítőszerrel. Délben upd tejszínes szederlevest, könnyű csirkemell paprikást evett upd galuskával, upd kókuszos csokitortát. Este 6-kor vacsorázott upd virslit, melegszendvicset.

7-8-ig ping-pong. Nagyon fáradt volt Zsolt, de az egész családnak lógott füle-farka. Talán a hidegfront és a szél miatt. Tanakodtunk a duci torna sorsáról. Zsolt azt mondta, inkább holnap kétszer. Kivételesen nem vitatkoztam Vele, ráhagytam. Láttam, hogy nagyon elege van. De mivel nem mondtam ellent, 3 perc múlva mégis neki fogott. Na akkor lötyögjük le! – felkiáltással. Megcsináltuk! Normálisan tornázta végig, Ő képtelen bármit is félgőzzel csinálni. A torna végén gratuláltam a döntéséhez, és megkérdeztem, miért döntött mégis a torna mellett? Válasz: nem akart lelkiismeret furdalást érezni. Tehát az önmagával való harcban győzött! Remélem holnap már nem esik nehezére elkezdeni a tornát.

Jó éjt!

Vera

 

Kisebb tömeggel sokkal aktívabbak lehetünk! Az utolsó rész szuper! Lötyögjük le! Ez a legbölcsebb rész, hiszen a sport oldja a szellemi fáradtságot, a front érzékenységet. Nem hiszem, hogy a rossz álmok összefügnek a diétájával.

Puszi Nektek!

Norbi