Kedves Norbi!

A mai nap egy átlagos nap volt. Zsolt lecsós tojásrántottát reggelizett upd1 kenyérrel, kávét ivott édesítőszerrel. Délben: könnyű tejszínes hagymakrémleves, tárkonyos sült lazac, párolt brokkolival, sárgarépával, kiegészítette a reggelről maradt tojásrántottával. Az ebédet upd meggyes pitével és kávéval zárta. Délután upd puncsszeletet kért. Vacsorára pirított csirkemájat evett upd burgonyapürével, 4 virslit.

 7-8-ig ping-pong, majd duci torna. Ma sokkal könnyebb volt elkezdeni és végig csinálni a tornát. Időnként saját magunkkal harcolunk, mint az élet más területein is. Amíg Zsolt ping-pongozott, én Réka Add Önmagad kazettáját akartam végig csinálni /-5 lkg/hét/ Gondoltam egy kis izmosodás, bőrfeszesítés nem árt.

Az első 20 perc után meghaltam! Ez kész gyilkosság! Holnap olyan izomlázam lesz, hogy a lépcsőn fel sem tudok menni. Ezek után a duci torna eleje igen rosszul esett. A végére azért úgy éreztem, mintha lelazította volna a comb izmaim. Remélem Réka kazettáját holnap 10 perccel tovább bírom. Üzenem Neki, minden elismerésem az Övé. Én levegőt is alig kaptam, nem hogy beszéltem volna közben.

Jó éjt!

 

 Vera

 

 

Ezek az átlagos napok visznek előre!!!! Réka az tényleg brutál! N.