Kedves Norbi!

 

 Jövő héten érkezik a Kickbox1 dvd-d, akkor lesz alkalmunk kipróbálni. Elolvastam a leveled Zsoltnak, némi bajusz alatti mormogás volta a válasz, de meglesz majd a dolog.

 

 Mai reggeli: virsli, upd1 kenyér, tojásnélküli lecsó, tej, kávé édesítőszerrel. Délben: upd vegyes gyümölcsleves, gyros másik fele. Könnyű helyzetben voltam, mivel a húsból sokat készítettem tegnap, ezt csak felmelegítettem, az olíva bogyóból, salátából, káposztából, paradicsomból, csemegeuborkából, lilahagymából frissen daraboltam, öntetet /ligh tejföl, natúr joghurt, upd só, fokhagyma reszelve, szárított kapor/ újat kevertem. Ezt az ételt egyszerűen nem tudja megunni a család. Délután upd1 sütit: puncsszeletet evett. Kávét ivott édesítő szerrel. Késő délután elindult Kecskemétre „szerencsét próbálni” , életében először benevezett egy póker versenyre. Most ¾ 10 van, még nem derült ki számomra az eredmény. Ha eszik vagy evett még valamit, amiről Én nem tudok, akkor azt holnap fogom megírni. A verseny miatt sajna elmaradt a torna. Ma pihenősebb napunk volt, mint tegnap.

 

Egyébként az utóbbi időben feltűnt Zsoltnak egy régi kedves szokása: újra fütyörészik. Ennek nagyon örülök, mert ez a kedélyállapotát jelzi számomra.

Jó éjt!

Vera

 

Ettől a bajusz alatti mormogástól remélem sírva menekülnek a zsírsejtek!

Norbi