Kedves Norbi!

   Zsolt minden ellenvetés nélkül egyezett bele, hogy a ping-pong és duci torna után szilárd táplálékot már nem vesz magához, inni is csak kalória menteset fog!

 

   Ma korán keltünk, mert hosszú útra indultunk. Nekem továbbképzésem volt Budán, Zsolt pedig miután kitett engem a képzés helyén, az édesanyját elvitte Galgagyörkre a nővéréhez, akinek röviddel ezelőtt meghalt a férje – ott is marad pár hétig a Mama, hogy a legnehezebb időszakban ne legyen egyedül a testvére. Visszafele felvett a képzés után és együtt jöttünk haza.

    A napunkat is ennek megfelelően készítettük elő étkezés szempontjából. Reggelire virslit, upd csirke kolbászt, upd1 kenyeret evett, kávét ivott édesítőszerrel még otthon. Az útra csomagoltam upd gombakrémlevest, upd rántott cs.mellet, párolt karfiolt, upd1 melegszendvicset. Napközben ezekből evett. Este ½ körül hazafele megálltunk egy pacal pörköltre Jakabszálláson. Ez volt az utolsó étkezése ma. Mire hazaértünk, itt volt a ping-pong partnere, félórát bírtak játszani. Negyedóra pihenés után duci torna. Zsolt nagyon elfáradt ma. Remélem minden rendben van a duci csapatod körül, nagyon szurkolunk Nektek!

Jó éjt!

Vera

 

Tökéletes. A mozgáshoz egész nap jól volt táplálva. Edzés után a szervezet más választás híján a zsírhoz fog nyúlni és mindezt alvás közben.

Norbi