Lady Gaga továbbra is vezeti a legkövetettebb celebek listáját Twitteren, sőt huszonötödik születésnapján, március 28-án átlépte a kilencmilliós határt is. Az énekesnő több mint három éve regisztrált Twitteren, azóta összesen 653 posztja volt, ami napi 1,6-os átlagra jön ki, mert volt egy hosszú időszak, amikor egyáltalán nem posztolt.

A Tweet Stats adatai szerint a leggyakrabban este tízkor és hajnali háromkor posztol, és akkor is leginkább keddenként. A legtöbbször valamilyen webes klienst használ, de előszerettel posztol a Blackberryjéről is. Gaga viszont nem őrizheti meg sokáig a vezető helyét, mivel a fiatal Justin Bieber rohamosan zárkózik fel mögötte.

Biebernek közel 8,5 millió követője van, viszont Gagánál sokkal aktívabban használja a szolgáltatást.

Szintén a Tweet Stats adatai szerint Bieber naponta átlagosan tizenkettőt posztol. A fiatal énekes két éve regisztrált, azóta összesen 8537 posztja volt. Egy évvel kevesebb idő alatt több mint tízszer annyi, mint amennyit a listavezető Gaga produkált.

Ráadásul míg Gagánál tavaly januárban volt a posztolási csúcs, Biebernék azt látni, hogy minden hónapban egyre több és több posztot küld ki a nagyvilágba. Szinte kivétel nélkül webes felületről.

A nagy aktivitásnak megvan az eredménye, március eleje óta Gaga körülbelül nyolcszázezer új követőt szerzett, Bieber viszont kilencszázezret.

A fiatal énekes leginkább csütörtökönként aktív, és a legtöbb posztját a fiatalok számára is vállalható, este hétórás időszakban élesíti.