Emma és Dylan Smith éveken át gyakorlatilag gyorskaján élt. Miután elvitték a gyerekeket reggel óvodába, beugrottak egy kis McMuffinért, délben csirkés wrapot ettek, vacsorára pedig elvitelre vettek burgereket, az anya gyakorlatilag sosem főzött. "Gyorskaján éltünk. Nassoltunk is, McFlurryt és csokoládét. Nagyon kellemetlen volt. A McDonald's-ban annyira jól ismertek már minket az eladók, hogy kérdés nélkül tudták már a rendelésünket" – mesélte a feleség a Mirrornak. 2011 júniusában a 41 éves Dylan 108 kilót nyomott, 28 éves felesége pedig 140-et – írja a Mirror.

Ekkor döntötték el, hogy lefogynak és életmódot váltanak, mert elvitték az egyik gyereküket születésnapja alkalmából a vidámparkba, de a szülők nem ülhettek fel semmire sem, mert nem tudták magukon bekapcsolni a biztonsági öveket. "Az egyik dolgozó nézte a szenvedésem, odajött, és azt mondta, ha nem tudom becsatolni az övet, le kell szállnom a játékról. Dylan sem tudta becsatolni az övét. Le kellett szállnunk, a gyerekek meg sírtak, annyira kínos volt az egész" – mondta a feleség.

Mivel a drasztikus fogyást és az életmódváltást nem tudták volna maguk véghezvinni, ezért csatlakoztak egy fogyókúrás programhoz. Végül bő egy év alatt mindketten nagyjából hetven kilósra fogytak le. Ma már egyáltalán nem fogyasztanak gyorskaját.

Az átlagos menüjük teljeskiörlésű gabonából készült corn flakesből áll reggelire, ebédre zöldséget esznek általában hallal, vacsorára pedig a feleség főz az egész családnak valami egészségeset. A fogyást azzal ünnepelték, hogy visszamentek korábbi megpróbáltatásaik helyszínére, a vidámparkba, ezúttal mindenki jól szórakozott.