Az alábbi sztorit Féreg írta be egy kommentbe, de nekem annyira megtetszett, hogy még melegében kimentettem onnan, hogy később (azaz most) külön posztban tündökölhessen. A történetben a hódolóját kihasználó hölgy szép kis leckét kap a méltóságában sértett hősszerelmestől, de ne tessék megijedni, a körülményekhez képest végülis jól végződik a dolog.

A bosszú egyik eszköze egy fénykép volt, amit Féreg el is küldött nekem, de én sajnos pontosan azt nem tehetem itt közzé, szereztem viszont helyette legális forrásból egy teljesen ugyanolyat, hogy az olvasók még pontosabban maguk elé képzelhessék, hogyan zajlott a bosszúhadjárat.

Nálam a sztori kb. annyi, hogy volt egy netes kapcsolatom, amiben a személyes ismeretség első percétől kezdve úgy éreztem magam, mintha végtelen harmónia és boldogság venne körül, amikor azzal a lánynal vagyok. (Igen, az a tökéletes rózsaszín köd). Persze a józan eszem azért valahol megvolt, és elég hamar kiderült: ezt a dolgot csak én érzem így, és a hölgyike részéről én egész más ok miatt vagyok besorolva hetente két alkalomra. A rózsaszín ködöt felváltotta a lila "vérszomj". Az inspirációnak hála az amúgysem elveszett Féreg még találékonyabbá válik...

Erre a netes oldalra, ahol megismerkedtem vele, felregeltem egy másik nicket. Előkaptam egy ismeretlen brit modellfiút, ő volt az arc, a bejövős image-et már ismertem, úgyhogy aránylag önmagamat kellett adnom. Első lépésként elkezdtem kóstolgatni a lány barátnőit, hogy a kíváncsi és fogékony áldozat felfigyeljen. A terv bevált: a hölgyike felfigyelt rám, és rámkattant (miközben elvileg még én is léteztem). Kicsikartam tőle nyilvánosan egy randit, a kamunickkel.

A bosszú nagyon édes volt, de később megbántam, mert rájöttem, hogy jobban jártam volna, ha a dolog addig tart, ameddig tart. (Mivel a szex rész igencsak kellemes volt...)

A vége a sztorinak az lett, hogy elhívtam a lányt a kamunickkel a randihelyre, megnéztem, ott van-e, és csináltam egy-két képet, nehogy letagadja. Majd a kamunickes oldalon beillesztettem a saját képemet, és megírtam egy szép hosszú kommentben a "rajongóknak", hogy mindenkit megkövetek, de átverés volt az egész, egy bizonyos személy ellen irányult.

Az illető első válasza ez volt: "Ez kész! Na, gratulálok! Becsinálok a röhögéstől! Tudod mit? Megérdemlem, ez szép volt, csak gratulálni tudok hozzá újfent!" Persze MSN-en is osztottam rendesen, de ez már nem maradt meg az utókornak, mit ahogy az egész kicsinyes bosszú részleteit is töröltem, semmi ne emlékeztessen erre a kalandra.