Bizonyos Brian még 2004-ben egyszer csak fogta magát, és repülőre ültette barátnőjét, Tammyt. Amint repültek, egyszer csak a jobb oldali kis képen látható látvány tárult a hölgy szeme elé: a táj közepén "Marry Me Tammy" felirat, azaz "gyere hozzám, Tammy". A történet nyomait a google earth is rögzítette, és itt az is kiderül, hogy a történetnek nincs helye a legkínosabb sztorik között, mert a válasz igen volt.

De nem ez az egyetlen leánykérés, amit a google megörökített. A földgolyót műholdról pásztázó szolgáltatás segítségével itt egy másik hasonló üzenetre lettek figyelmesek. Ez azonban csak annyit mond, hogy "Andrea, möchtest du mich" - ami után szivecske helyett a "heiraten" szónak kéne következnie ahhoz, hogy egyértelműen leánykérésnek minősüljön. Hogy Andrea belement-e a kétes, de mindenképpen romantikus ajánlatba, arról sajnos nem szól a fáma.

A google egyik alkalmazottja pedig a street view szolgáltatás fényképezőautójának menetrendjét szimatolta ki, és így tette a világörökség részévé házasodási szándékát (ugyanezt tette az index is nemrég, csak leánykérés nélkül). Amikor az utcákat fényképező jármű a megfelelő helyen haladt el, transzparenssel a kezében kiállt a járdára, és az úriember az elkészült fotón is így szerepel. Rövidke blogot is írt a témában, aminek tanúsága szerint nem akarja maga felhívni Leslie figyelmét a kérésre, hanem reméli, hogy valaki más fog szólni a hölgynek, hogy kedvese a guglin keresztül kérte meg a kezét. Kinek mi a romantikus.