Carmen Ruiz-Perez cserediákként járt Devonban, Angliában, 1992-ben. Ott megismerkedett egy bizonyos Steven Smith-szel, akivel szerelmesek is lettek egymásba, és a fent jobbról látható fotó készült róluk 1993-ban. A kapcsolat akkor szakadt meg, amikor Carmen később Párizsba költözött. Steven viszont Spanyolországba, szerelmének édesanyja címére küldött egy levelet, de azt a címzett már nem kapta meg, és így elvesztették egymást szem elől.

Az ember azt gondolná, hogy a közösségi site-ok korszakában semmiség újra felvenni valakivel a kapcsolatot, de úgy tűnik, Carmen nem igazán kereste egykori kedvesét. Mindenesetre nemrég egy építkezés alkalmával az édesanya spanyolroszági házában a munkások előkerítették a kandalló mögé 10 évvel korábban beesett szerelmeslevelet, és ez mindent megváltoztatott.

Ezúttal a küldemény ugyanis végre eljutott Carmenhez, aki némi bizonytalankodás után meghatódottságában felhívta Stevent, akinek szerencséjükre még mindig ugyanaz volt a telefonszáma. A fent balról látható, nemrégiben készült fotón az úriember éppen a kezében tartja ezt a 10 évig hányódó levelet. Mert ugyebár ezek után a volt szerelmesek újra találkoztak, és ugyanonnan tudták folytatni, sőt, az alábbi fotó tanúsága szerint már az esküvőn is túl vannak.