Összejönnek, boldogok, szakítanak, szétmennek. Aztán megint összejönnek. Aztán megint szét. És össze. És szét. És így tovább. A hétköznapi életben sem ritkaság az ilyen "se veled, se nélküled"-típusú kapcsolat, de a hírességek világában meg végképp nem. Alább 5 olyan párt válogattunk össze, akik az utóbbi években-hónapokban gyakran borzolták veszekedéseikkel és béküléseikkel a kedélyeket, ahelyett, hogy végre eldöntötték volna, hogy akkor most kellenek-e egymásnak vagy sem.

1. Lindsay Lohan és Samantha Ronson - Valószínűleg mindkettőjüknek csak jobb lenne, ha egy kicsit csönd lenne körülöttük, de tekintve, hogy leszbikus párról van szó, amelynek egyik tagja ráadásul maga Lindsay Lohan, erre esély sincs. Főleg akkor nem, ha követhetetlen gyakorisággal szakítanak és békülnek ki újra, amiről a sajtó természeteszetesen egyszer sem mulaszt el tudósítani. A színésznő néha félretette DJ barátnőjét és fiúkkal próbálkozott, de a legutóbbi hírek szerint megint együtt vannak.

2. Drew Barrymore és Justin Long - Drew Barrymore-t már a rövid házasságokkal foglalkozó posztban is felemlegettük, ebből sem marad ki. Ők Justin Longgal tavaly nyáron szakítottak egyszer, aztán idén megint összejöttek. Ezen a nyáron is szakítottak már egyszer, csak most nem biztos.

3. Megan Fox és Brian Austin Green - Hiába a világ második legszexisebb nője Megan Fox, sőt hiába jegyezte el őt Brian Austin Green, egyszerűen nem bírnak ki hosszabb időszakokat egymás mellett. Szakítanak, aztán együtt keresnek házat, majd a hölgy kvázi bejelenti, hogy biszexuális, amit az követ, hogy Zac Efronnal randizik (szegény Zac Efron), igaz, meg is állapítja róla, hogy nem neki való.

4. Travis Barker és Shanna Moakler - Az urat a Blink 182 nevű együttesből ismerhetjük, a hölgyet pedig leginkább onnan, hogy már évek óta dúl a viszonya Travis Barkerrel. Az exházaspár kalandjai egyszerűen követhetetlenek, de a viszony történetéből olyan epizódokat tudunk kiemelni, mint egy 2006-os válókereset, vagy az azt követő sárdobálás a myspace-en, vagy egy rendőrségi hívással végződő vita idén áprilisban. Legutóbbi hírünk róluk jelenleg az, hogy újra összejöttek, de akit érdekel a kapcsolat aktuális helyzete, valószínűleg jobban teszi, ha nap mint nap figyeli a Gumicukrot.

5. Leonardo DiCaprio és Bar Refaeli - A színészóriás és modell barátnője az első nagy vihart 2007. októberében vészelte át, de csakhamar újra összejöttek. A legutóbbi hírek szerint megint mosolyszünet van, de ezúttal nem szakítottak - egyelőre. Állítólag a problémát pont az okozza, hogy Refaeli végre komolyra akarja fordítani a kapcsolatot, DiCaprio viszont ettől beijedt. Remélhetőleg, hamarosan most már dűlőre jutnak.