Három egymástól teljesen független hírt szedtünk össze a Randiblog mai posztjába. Mindegyik Amerikából származik, és mindegyik valami más miatt furcsa. Az első sztori egy olyan párról számol be, akik közös fiuk temetésén házasodtak össze. Amint azt a CNN az alábbi videóban közreadta, bizonyos Asa Hill 7 éves korában egy autóbalesetben hunyt el. A kisfiú utolsó kívánsága az volt, hogy szülei házasodjanak össze. A temetésre ezernél is többen mentek el, de a gyászoló tömeg násznéppé változott, amikor a szülők bejelentették, hogy a temetéssel egyben szeretnék fiuk utolsó kívánságát teljesíteni.

Embedded video from CNN Video

A második történet egy rablással kezdődik. Az msnbc híradása szerint ugyanis egy bűnözőt annak nyomán sikerült kézre keríteni, hogy az egy korábbi áldozatát próbálta meg randira hívni. A húsz éves Stephfon Bennett a bűncselekmény után mindössze két órával tért vissza a tett színhelyére, most már azonban romantikus szándékkal. A randiból persze rémálom lett az ifjú lovag számára (is), hiszen a kirabolt nő természetesen azonnal megkérte egy rokonát, hogy hívja ki a rendőrséget, és a fiatalembert rögtön rács mögé is tették.

Harmadik hírünk kevésbé friss, viszont celebes. Főszereplője Anne Heche, aki a közelmúltban David Letterman talkshow-jában jelent meg, ahol is a műsorvezető volt férjéről kérdezte a nemrégiben elvált színésznőt. A beszélgetés hol vicces, hol kifejezetten kínos, hiszen Heche a nagy nézettségű műsort arra használta fel, hogy exét nyilvánosan lejárassa. Például amikor Letterman arról kérdezte, miből él mostanság a volt férj, a színésznő ezt válaszolta: "abból, hogy reggel kimegy a postaládához, kinyitja az ajtaját, és azt mondja, nahát, kaptam egy csekket Anne-től!" Heche bosszúhadjárata volt férje ellen nem aratott nagy népszerűséget a közönség körében, ebben a blogban például rendesen ráhúzzák a vizes lepedőt. A szóban forgó interjú alább látható.