Az Esquire magazin összegyűjtött randizási tanácsokat nőktől, nőkről, férfiaknak. Mi az, amit a pasik nem tudnak az ellenkező nemről, pedig tudniuk kéne? A híres, illetve kevésbé híres nyilatkozók 10 legérdekesebb, illetve legviccesebb tippjét gyűjtöttük alább össze abban a reményben, hogy olvasóink legalább ilyen jókat tesznek majd hozzá a kommentekben.

1. Courteney Cox - Jobban figyelünk a kezedre, mint gondolnád. Már az is elég baj, ha nem elég férfias a kezed, de ha hosszabb a körmöd, mint a miénk, akkor felejtsd el az egészet.

2. Saira Mohan - Válassz ki rajtunk egy váratlan testrészt és dicsérd meg. Lehet az a bal könyök, a homlok, vagy a sípcsont. Csak kreatívan.

3. Alyssa Milano - Mi csajok is szeretjük a pornót. Azt viszont ki nem állhatjuk, amikor a pasik rejtegetik a pornóvideóikat.

4. Mariska Hargitay - Egy nőnek a nyaka a legfontosabb. Időzz ezen a tájékon annyit, amennyit csak akarsz.

5. Cheryl Hines - Minden jobban hangzik, ha úgy mondod, hogy a szád egészen közel van a fülünkhöz és belesuttogsz. Tényleg minden, onnantól kezdve, hogy "bocs a szagért" egész odáig, hogy "örökre szerelmes lettem beléd".

6. SuChin Pak - Ha nem vagy hajlandó nyilvános helyen megfogni a kezünket, mi sem leszünk hajlandók nemnyilvános helyen szájjal kielégíteni.

7. Maria Bartiromo - Ha be van kötve a szemünk, napszemüvegben vagyunk vagy tök sötét van, akkor is mindig tudjuk, ha megbámultál egy másik nőt.

8. Saira Mohan - A szemkontaktusnak pontosan 0,28 másodpercig kell tartania. Minél gyorsabb a pillantás, annál hatásosabb. Úgy nézz ránk, mint a napra napfogyatkozáskor.

9. Sarah Silverman - Azért szeretünk szex után még odabújni, mert szétfagyunk.

10. Kathryn Hahn - A bikinivonal-gyantázás kész kínzás. Puszta együttérzésből a pasik is nyugodtan kiszedhetnék a szőrt az orrukból. Meg le a zacskóikról.

FELHÍVÁS: Kedves férfiolvasónk! Önből is kikívánkozik egy-két ilyen bölcsesség? Mi az, amit viszont a nők képtelenek felfogni a férfiakkal kapcsolatban? Ha elég érdemi válasz gyűlik össze email-címünkön (ko.kola.blog kukac gmail.com), a témának külön posztot szentelünk.