A kommentcúnamin kívül jópár e-mailt is küldtek olvasóink a randiblognak a 10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kéne a nőkről című poszttal kapcsolatban. Ezek között annyi volt a jópofa vagy lényeglátó tanács a gyengébb nem számára, hogy alig tudtunk közülük csak 10-et kiválasztani. A férfiak nevében felszólalók ezúttal ugyan nem celebek, csak a randiblog olvasói, de az ő tanácsaikból is lehet okulni.

1. Egyértelmű jeleket adj!

2. A "nincs-kedvünk-szexelni" hozzáállás mindig fake! Vagy tesztelünk, vagy bosszút állunk vele.

3. Hűséget esetleg fogadunk, de vakságot semmiképp.

4. Amikor valamin hevesen vitatkozunk, az nem jelenti azt, hogy utáljuk és a vérét akarjuk a vitapartnernek. Vita közben ne hozz fel más olyan témát, amin korábban vitatkoztunk és semmi köze nincs a mostani témához. És megvédeni sem kell minket vitákban, majd megvédjük mi magunkat, ha akarjuk.

5. Soha ne akarjátok anyánkat megelőzni!

6. Ha elmeséled egy problémádat, akkor a férfi nem fog együttérzést mutatni, vagy csokival kínálni mint a barátnőd, hanem azonnal a megoldást fogja keresni. Ez elég terhelő tud lenni, úgyhogy ha sokszor panaszkodsz, elkönyvelnek problémásnak - még akkor is, ha megoldod te is, csak szeretnéd megosztani valakivel.

7. Azért nézünk egyedül pornót, hogy ne bántsunk meg azzal, hogy "te erre miért nem vagy képes?" Nem megalázni akarunk, csak nekünk a látvány ugyanolyan fontos, mint nektek a csukott szem mögötti képzelet.

8. Mi is szeretjük, ha megmondják (vagy legalább azt hazudják), hogy jóképűek vagyunk.

9. Ha megkérdezzük, mi a baj, és azt mondjátok, "semmi", akkor úgy viselkedünk, mintha tényleg nem lenne semmi baj. Ettől még közben tudjuk, hogy van.

10. A nőnek tisztelnie kell a férfi szenvedélyét (pl. kedvenc focicsapat). Csak ideig-óráig lehet elválasztani tőle, ezért jobb, ha meg se próbálod. A végén ugyanis mindig a nő veszít, csak van, akinek ehhez 25 év házasság kell, és van, aki egyből kiteszi a csaj szűrét.