Még a nyár legelején volt, hogy egy olyan kezdődő kapcsolatról számoltunk be, ahol a szerelmesek között egy macska miatt támadt nézeteltérés. Akkor nagyjából az lett az olvasói konszenzus, hogy egy cicus miatt őrültség szakítani, de most mondunk egy keményebbet. Egy nagyságrenddel drasztikusabb az alábbi példa, ahol a kapcsolatba nem egy szőrös négylábú tolakodott be, hanem egy krokodil.

A képeken látható Vicki Lowing az ausztráliai Rockbankben él, ahol is 1996-ban egy ismeretlen egy bébikrokodilt hagyott az ajtaja előtt (úgy látszik, az ausztrál egy ilyen vicces kedvű nép). Erre a hölgy nem hanyatlott hátra a döbbenettől, hanem elkeresztelte a hüllőt Johnie-nak, majd fogott szépen egy akváriumot és gyorsan biztonságba helyezte újdonsült kedvencét. Lowing asszony már sok éve házas volt ekkor, és a férj, Greg nem nézte jó szemmel, hogy felesége házastársi kötelességteljesítés helyett inkább egy krokodilt babusgat. A dolog vége egy ultimátum lett Greg Lowing részéről: vagy ő, vagy a krokodil.

Az asszony persze a krokodilt választotta, így a pár 2005-ben elvált. Az indok: "A férjek tudnak gondoskodni magukról, de a krokodilom nem tud magának főzni." Az exfeleség hozzátette: "Greg napi 12 órát dolgozott a hét minden napján. Bosszantotta, hogy amikor végre hazaér, akkor is inkább azzal töltöm az időmet, hogy Johnie-val foglalkozom. Szerintem féltékeny lett arra, hogy mennyit voltam együtt Johnie-val".