Amikor egy nő nekiindul az éjszakának pasizni, akkor nagy dilemma tud lenni, hogy mennyit mutasson a bulibamenős ruha. Mennyire legyen mini a szoknya, milyen mély legyen a dekoltázs, rövid ujj, hosszú ujj vagy ujjatlan...? A Daily Mail azt írja, a Leedsi Egyetem kutatói kiszámították a kérdésre a feleletet. A válasz nem 42, hanem csak 40, méghozzá százalék, amit úgy kell érteni, hogy a lábak 15-15%-ot érnek, a karok 10-10%-ot, a felsőtest pedig 50%-ot. A fejet, kézfejet és lábfejet ehhez a kutatáshoz nem vették figyelembe.

A felmérési módszer az volt, hogy az egyetem kutatói beszüremkedtek egy diszkóba, ahol az emeleti erkélyről figyelték árgus szemmel, hogy mi történik a táncparketten. Feljegyezték, hogy melyik nő hány százalékos meztelenségi faktorral van felöltözve, és hogy melyikükhöz hány férfi megy oda egy éjszaka alatt. Az ember azt gondolná, hogy minél többet mutat egy nő, annál jobban ragadnak rá az ellenkező nem képviselői. Ez azonban csak egy bizonyos szintig igaz.

Megan Fox melyik képen van leginkább pasizáshoz öltözve?

A 40%-nál meztelenebb nőket ugyanis a jelek szerint a férfiak nagy része már túl kurvásnak találja, amit a kutatók úgy fogalmaztak meg, hogy ezek az urak a hölgy "jövőbeli hűtlenkedésétől" tartanak. A legkapósabbnak egyébként a 40%-ot mutató nők közül is azok bizonyultak, akik testhez simuló ruhában voltak és szexin táncoltak. A fenti fotókon Megan Fox a modell egy-egy olyan öltözékben, ami számításaim szerint nagyjából 15, 40, illetve 60%-osnak minősül. Ön szerint pasizáshoz melyik a legalkalmasabb szerelés?