A tegnapi esküvős poszt után mára még két, bizarr lagziról szóló hírünk maradt. Kezdjük a fényképen látható angolokkal, akik még februárban kerítettek sort polgári esküvőjükre. Talán véletlen, hogy a 33 éves Paul Adams a filmbéli Galád család vezetéknevét viseli, mindenesetre a pár úgy döntött, hogy templomi esküvőjükre nem egy templomban, hanem egy temetőben kerítenek sort - ráadásul novemberben.

Az esős szombat délutánon egy "spiritualista lelkész" adta össze őket negyvenfős násznép jelenlétében a használaton kívüli temetőkertben. A vörös díszítésű stólával felszerelt menyasszony, Samantha Smyth egyébként nyolc évvel fiatalabb férjénél, de úgy látszik, a gótikus hangulat iránti vonzódásuk közös.

És akkor most jöjjenek a japánok. A múlt héten adtunk hírt a keleti férfiak szerelmi életén eluralkodó videójátékról, a Love Plusról. Ezen a héten már az első igazi-virtuális esküvőről számolhatunk be, amire a hétvégén került sor Tokióban. Egy Love Plus játékos úgy döntött, feleségül veszi csakis a videójátékon belül létező barátnőjét. Az eseményhez egy DJ-n kívül itt is asszisztált lelkész, és a virtuális menyasszony egyik szintén virtuális barátja is beszédet mondott. Az alábbi videó szerint nem kell megijedni, még a vőlegény se veszi 100%-ig komolyan az egészet, inkább csak egy performansznak fogta fel az eseményt.