És még mindig esküvő. Egy angol vőlegény azt találta ki, lagzija előtt ír néhány celebnek, és megkéri őket, hogy küldjenek gratulációt a nagy napra. Nyilván arra számított, hogy a legtöbb rá se fog hederíteni, ezért biztos, ami biztos alapon háromszáz hírességet keresett meg kérésével. Hatvanan válaszoltak. A Sun híradása szerint a 29 éves fiatalembernek válaszoló celebek között volt a Maffiózók sorozat főszereplőjét, Tony Sopranót alakító James Gandolfini és a Harry Pottert játszó Daniel Radcliffe is.

A legfontosabb aláírásnak egyébként a Stereophonics együttes tagjaié számított, hiszen a menyasszony hatalmas rajongójuk. A vőlegény szerencséjére ők is küldtek válaszlevelet fényképpel, üdvözlettel és autogrammal. De válaszolt a Manic Street Preachers és üdvözletét küldte a Manchester United edzője, Sir Alex Ferguson is. A sok-sok aláírást az esküvőn adta át a vőlegény menyasszonyának.

Politikusok közül a brit miniszterelnök, Gordon Brown és Bill Clinton írt vissza személyesen, a királynő azonban nem, ugyanis tőle az üdvözlet csak gyémántlakodalomra és a századik, valamint ezt követő születésnapokra jár az alattvalóknak. Én egyetlen olyan esküvőn voltam eddig, amit celebekkel próbáltak feldobni - már ha Boban Markovic celebnek számít. A nászajándék ezen az esküvőn ugyanis az volt, hogy a Kusturica-filmekből ismert zenekart hívta meg a násznép zenélni a lakodalomba. Az ötlet zseniálisnak bizonyult, a lagzi frenetikusra sikerült. Ön melyik celebet hívná meg az esküvőjére?