Ugyebár szokás azon felháborodni, hogy az újságokban-tévében miért mindig csak rossz hírek vannak, erkölcstelenségek, katasztrófák, halál, megcsalás, stb. Most teszünk egy próbát egy abszolút szenzációmentes hírrel, amit a héten kaptunk a fenti fotókon látható idős brit házaspárról.

A történet annyi, hogy Ted és Mary Williams 1935-ben lettek szerelmesek, amikor a leendő férj még csak 15, jövendőbelije pedig mindössze 13 éves volt. A kamaszos fellángolás azonban nem akart múlni, és hat évvel később a fiatalok össze is házasodtak. Teljesen szenzációmentes életüket egészen most március elejéig együtt élték le, csak közben Ted 90 éves lett, Mary pedig 87. Nem sokkal azután, hogy az idős hölgyet pár hete tüdőgyulladással kórházba kellett szállítani, Ted is rosszul lett. Őt szívbetegsége miatt egy másik kórházba vitték, amiről a feleség nem tudott.

Mary ekkor levelet írt férjének, kérve, hogy látogassa meg, de maga Ted is ágyhoz volt kötve, így a kérést ő egyedül nem tudta teljesíteni. Segítségére sietett viszont a kórházi személyzet, akik átszállították 90 éves betegüket haldokló felesége mellé. A 75 évig tartó szerelemnek azzal lett vége, hogy Mary-t elvitte a tüdőgyulladás. Azonban úgy halhatott meg, hogy a szomszédos ágyról férje végig a kezét fogta, aki hamarosan követte feleségét a túlvilágra.

Boldog házasságban, szerelemben éltek le 75 évet, és egymás kezét fogva, egyszerre halhattak meg.

Ön is ismer valakit, aki szintén hasonlóan nagy ajándékot kapott a sorstól? Szeretnénk még több ilyen történetet közzétenni az egész életen át tartó szerelemről, ezért kérjük, írja meg a sajátját blogunk címére, a ko.kola.blog@gmail.com-ra!